Anwar tiada pencapaian untuk dicagar didalam debat. Anwar disuroh cari pencapaian dulu. pergi ambik degree ekonomi dulu sebelum debat. Ikot KJ pegi sekolah. KAHKAHKAH

“Itu hanya soal nyamuk”, kata Anwar ‘Mat King Leather’ Braheng. This nyamuk theory is interesting. Nyamuk ni satu jenis serangga yang kita rimas. Kalau tak kena gaya, boleh tak tido malam kena dengan nyamuk ni. Kita dah perasap satu rumah, dia datang balik. kita spray, dia dok mai jugak. Anwar kata “Punggah! ini malam aku sudah kenalah. KAHKAHKAH confirm tidoq malam mata tebeliak. KAHKAHKAH Satu reja nak kena cari alasan tunda pulak dah KAHKAHKAH


Dia punya kepala sudah naik pening satu kali, KAHKAHKAH Nak call saipul bukhari pulak tak buleh. KAHKAHKAH Kepada para ibu-bapa yang mempunyai anak jambu-jambu, diminta beli berjaga-jaga WAKAHAKAKHA jaga-jaga sama kenalan anak anda yang bernama Mat King KAHKAKKAH King apa? King LEATHER WTF!! KAHKAHKAH

Dengar cerita pandangan Mohd Najib tentang cabaran debat Anwar, terjawab dengan sendirinya. Lepasan Bahasa. Selangor hanya meletakkan nilai RM1 kepada consultation fee Mat King. Tarif air naik di dua buah negeri PR. Satu negeri terketar-ketar nak bagi air free. Last-last nak dok cari alasan nak u-turn. Kononnya ada Syeikh Arab yang nak derma kat dia RM3 Trillion. Seperti biasa he lies everytime he speaks. 10 janji nak menang parlimen pon tak berwawasan lansong. Wifi je? itu tahap kedai kopi dan Kafe Saiber.

Pencapaian Anwar sebagai Bekas Menteri Kewangan adalah di atas platform Barisan Nasional. Anwar nampak tidak berwawasan didalam perbuatan, dan dan lemah didalam dalil percakapannya pasca Barisan Nasional. Kebanyakkannya ialah percakapan sahaja. Kerana tiada bukti solid perbuatan yang boleh dinilai sebagai ‘pencapaian’. Paling tinggi pon berjaya mendapat RM1 sebagai charge consultation flip-flop isu air Selangor. Gebang terer, tapi bukti tadak. Jelas pencapaian sebagai bekas menteri kewangan tidak dapat diulangi di luar platform Barisan Nasional.

Anwar diminta establish his reputation first, before making any future moves. Topic yang dipilih sangat cetek. Pulak tu KJ, Nazri sendiri berasa mereka pon bole smash dengan tanpa berpeluh. Anwar diminta study dulu, sebelum bertindak. Pilih topic lebih mencabar, diluar keupayaan orang-orang bawahan untuk menjawab. Itu pon kalau dah berjaya achieve sesuatu di dalam sektor ekonomi. Paling busuk pun, ikot KJ pegi sekolah, Tapi kau degree dulu, dia up sikit dari ko. KAHKAHKAH

One Comment to “Anwar tiada pencapaian untuk dicagar didalam debat. Anwar disuroh cari pencapaian dulu. pergi ambik degree ekonomi dulu sebelum debat. Ikot KJ pegi sekolah. KAHKAHKAH”

  1. Mohon promosikan blog kami untuk PRK Tenang.

    http://tenangprk.blogspot.com/

    Terima kasih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: