Pesakit mental meningkat since 2009 – selepas PR dengan tabiatnya memberi janji palsu atau sebab Karpal pendirian palsu? kahkahkah..

Malaysiakini – Pesakit mental meningkat 15.6 peratus tahun lalu

Kementerian Kesihatan amat peka dan bimbang tentang peningkatan masalah kesihatan mental, di mana sepanjang tahun lalu sebanyak 400,227 pesakit mental menjalani rawatan di hospital kerajaan.

“Jumlah ini menunjukkan peningkatan sebanyak 15.6 peratus daripada tahun 2009,” kata Menterinya, Liow Tiong Lai selepas mempengerusikan mesyuarat Majlis Penasihat Promosi Kesihatan Mental di Putrajaya, hari ini.

KAHKAHKAH
KAHKAHKAH

dengar cerita pesakit mental meningkat selepas PR naik kahkahkah.. ada yang sebab kena kelentong dengan Anwar pasal tanah kuil, kahkahkah.. ada yang pasal tanah kampong sendiri, ada yang tak dapat terima “anugerah tuhan” tapi depa tak tau itu “anugerah tuhan kerajaan langitkahkahkah.. ada yang gila nak pikir alasan tunda kes sodomy anwar II kahkahkah.. TAPI yang paling ketara.. pening dengan pendirian palsu Karpal KAHKAHKAHKAH

Liow Tiong Lai juga menyatakan kepeningan kementeriannya kalau-kalau PR masih menang kerusi dan masih menjaja janji palsu dan menyatakan pendirian palsu.. kahkahkah. Ini lagi satu masalah Mohd Najib nak keluarkan budget untuk damage control bagi masalah yang dibuat PR kahkahkah..nk buat lagu mana tok jib, perangai depa lagu tu dah kahkahkah..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: