PASRAH! PKR DAP PASrah tak dapat pancing undi tuan-tuan ladang sawit, PAS terpaksa letakkan bibik indon untuk pancing undi mat-mat indon kilang sawit! kahkahkah..

Calon PAS di PRK Tenang yang menyamar sebagai bibik, untuk tackle mat-mat indon yang disangka boleh mengundi. kahkahkah tengok tudong, muka, ponco, memang dah style indon. Ingat bibik siapa tadi.

Seperti yang direportkan di Malaysiakini – Calon PAS wakili Pakatan di DUN Tenang,

Anwar berkata keputusan dicapai dalam mesyuarat bersama pemimpin pakatan pembangkang.

Menyuarat itu mencapai keputusan konsensus yang PR mempunyai peluang besar untuk tidak menang di tenang kahkahkah.. malah dikira bertuah jika mendapat undi rosak pun kahkahkah Keputusan diambil untuk cuci tangan, dan tidak mahu berpeluh, dan dalam masa yang sama mahu menyelamatkan air muka calon-calon berprofile tinggi yang tinggal pon dah tak brapa nak cukop. kahkahkah..

Tapi malu pulak kalau tak letak lansung kahkahkah.. dah gebang menerima sokongan padu rakyat untuk PRU 13 akan datang. Lanchoww! Parti-parti pemerintah PR yakni DAP dan PKR mengambil keputusan untuk mengkambing hitamkan parti pencacai PR iaitu PAS (namabaru pasca PR – Pencacai Anwar al-Sodomy) kahkahkhah..

Pas telah sedar akan ketelajuran nafsu serakah. Mereka mula berkira-kira nak menjalankan taktik-taktik lama iaitu memberi tiket-tiket VIP front row di syurga, tapi baru ingat itu taktik tu baru shj direcycle. Mereka cuba pula strategi merembat IC para pengundi di Kg Paya Merah Lama, dan tak lupa janji para muslimut Pas untuk berkelakuan sumbang dengan memberi sumbangan di hari mengundi nanti. PUNGGAH! kahkahkah..

Habis usaha, PAS juga mahu menyelamatkan saki baki calon-calon prospect untuk PRU 13. Seperti biasa Pas berdebar-debar mahu ‘memulangkan’ hak-hak rakyat, tapi rakyat diminta terlebih dahulu ‘memulangkan’ gaji mereka kepada PAS. kahkahkah Seperti dipromote oleh DAP blogger rights2write.

Parti Islam Se Malaysia
Bank Islam Malaysia Bhd – Account number: 140 XXX 0000885
Jalan Raja Laut, Kuala Lumpur, Malaysia

tagline PRK Tenang – tenang membawa senang. Senang-senang sumbangkan hak-harkk ptui kepada orang-orang Pas yang akan buat kacau nanti. Biar kepimpinan DAP, PKR takut nak turon. Lagi senang, lagi tenang! Tolak pas bermakna kita telah selamatkan Islam. Sokongan penuh kepada Mohd Azhar Ibrahim!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: