Sah Kuan Yew Musuh Islam! MISTERI! Kenapa lobang hidongnya yang menjadi pojaan hati TG N.ajis! Adakah musuh Islam itu juga diberikan tiket masuk syurga oleh TG N.ajis?

garang pulak si haramjadah ni!..

 

SAH Lee Kuan Yew Musuh Islam!

Seperti yang dilaporkan oleh Sin Chew Jit Poh, Lee Kuan Yew dikatakan menggesa umat Islam supaya tidak terlalu menurut ajaran Islam.

“to be less strict on Islamic observances” – Lee, Fuck Yew

Adakah Lee Kuan Yew menggesa umat Islam meninggalkan hukum-hukum dan ajaran Islam demi untuk tujuan politiknya. Itulah demokrasi yang diamalkan Singapura. Jika kaum india mahu merayakan Thaipusam pula, disyaratkan pula dengan pelbagai syarat yang direka untuk menghapuskan Thaipusam di dalam jangka masa panjang. Itulah demokrasi yang diamalkan Singapura.

Jika rakyat Singapura memilih bukan calon PAP, calon itu akan diheret ke mahkamah, didenda dan dijadikan bankrap. Selepas itu dia tidak dapat ke Parlimen untuk membantah perlakuan pemerintah. Itulah demokrasi yang diamalkan Singapura. So much talks of human rights..

“We are all about Human Rights. You can have Thaipusam, It just that you cannot shout, music, gongs, drums,.. this, that, this, that”

“You can have all your rights.. as long as they dont conflict with Lee Kuan Yew’s interest”

 

Inilah Lee Kuan Yew yang lobang hidongnya menjadi pojaan hati TG N.ajis. Disanjung dipuji dipuja oleh TG N.ajis. Sorang kata nak daulatkan negara Islam, seorang lagi suruh menolak hukum Islam. Macam mana mereka boleh berkawan?

Saudara seagama dinegara sendiri.. dikafirkan, tetapi berkawan pulak dengan si Musuh Islam di negara lain. Itulah sifat TG N.ajis. Berikhtiar apa sahaja untuk berkuasa di Putrajaya.  Petikan dari blog Yb Zulkifli MP Kulim-Bandar Baru,

“Kalau bukti yang ALLAH tunjukkan ini pun kita masih memilih untuk sukmum bukmum ‘ummyum fahum – buta, pekak dan bisu – maka ingatlah amaran ALLAH bahawa ALLAH tidak akan lagi membantu dan menolong kita umat Islam!”

KATAnya nak laksana Islam, dah berkuasa tak pulak dibuatnya. Berkawan pula dengan Si Musuh Islam Kuan Yew. Ambil pulak tagline Isreal. “Isreal for all” Siapakah PAS sebenarnya?


 

“TOLAK PAS, SELAMATKAN ISLAM”

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: