PAS NAFSU BESAR, TENAGA KURANG. KAHKAHKAHKAH


melawat mangsa banjir.. datang pow undi, bukan nak bawak bantuan. – gmbar unspinners

semalam berlaku ceramah serentak, berhadapan antara satu dengan yang lain. adalah sesuatu yang amat memalukan pihak PAS apabila tiada ada orang di port mereka kecuali orang-orang berkeliaran disyaki peminta-peminta derma PAS yang menunggu orang nak datang untuk dipow.

papagomo melaporkan disini, yang dia terdengar si penceramah mahfuz omar menyalahkan pihak polis kerana membenarkan ceramah di adakan serentak dan berhadapan di antara satu sama lain. kahkahkah.. ayat cover yang paling bangang kahkahkah.. yang peliknya, mahfuz datang pon takde orang nak dengar? kahkahakah.. nyata orang dah bosan dengan kebobrokan PAS. kahkahkah..mahfuz dah nampak masa depan dia.. nak kena kerja kosong di setor lapangan terbang bayan lepas.. kahkahkah.. patot marah betul! kahkahkah..

nampak sangat PAS bernafsu besar, mahu membawa angin perubahan. tetapi tiada minat dan kesungguhan dilihat. berkempen di kawasan mangsa banjir pun tak bawak bantuan walaupun sah-sah berada didalam kesusahan. kalau dah susah pun taknak bantu, time senang takkan pulak nak bantu? bantu jadah apanya. sekarang PAS dah kehilangan sokongan umum. buktinya, mahfuz mampus datang pun tak laku.

jelas angin perubahan hanyalah mimpi terkucil disiang hari PAS. rupa-rupanya itu bukan angin perubahan tetapi angin buangan orang sebelah. baru lepas pekena petai. haishh! Pas bernafsu besar tetapi tidak cukop tenaga, idea, pencapaian dan sokongan.. hanya bermodalkan omong kosong..

sumber disini dan sini.

 

“TOLAK PAS, SELAMATKAN ISLAM”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: