N.ajis jahilkan orang tenang… orang-orang tenang dgn sepantas kilat terus kata-balas khisos, “N.ajis jahil dan tak tahu berdakwah, dungu dan haramjadah..” kahkahkah

 

tg N.ajis menyifatkan mereka yang tidak mengundi PAS sebagai jahiliah. dun tenang dahulu dimenangi calon BN. maka majoriti tenang, mengundi BN. jadi dalam masa yang sama, tg N.ajis telah menyifatkan penduduk dun tenang sebagai jahiliah.

“kenyataan N.ajis memperbodoh-bodohkan kita hanya kerana kita tak menyokong PAS” kata muhyiddin. – bernama

kononnya ada pakcik yang terbaca kenyataan bernama itu, dengan sepantas kilat terus kutok N.ajis jahil dan tak tahu berdakwah dan juga haramjadah. kita hairan dengan cara nik najis berdakwah. kita pun tak pasti samada dia berdakwah atau berkempen. kalau berkempen itu macam, memang bengong wal bodo piang. tapi takkan berdakwah pulak… kalau asyik maki sana, carut sini, caci sini, membodohkan orang sana, sini. yang pandainya dia. macam jurujual skim cepat kaya pulak. haishh..

apa sudah jadi dengan politik PAS? berkempen jahilkan orang kalau tak undi orang-orang dia. dia tak boleh menjahilkan orang tanpa memikirkan orang akan menjahilkan dia semula dengan kadaran pantas sepantas kilat. dia ingat dia jahilkan orang, dia dapat undi? dapat maki ada la.

semua orang sudah pandai berfikir sendiri.. pandai menilai.. kalau mulut maki sana, mencarut sini, membodohkan orang sana, sini.. haishh islam apa yang dibawanya.. haishhh dah tua-tua nak mampos pon buruk perangai.. nanti dah mampos takot tak sempat nak mintak maap dengan orang.

tajuk akhlak ada berlajar ka sheh? kita harap nik najis belajar kempen cara baru, kawa’id baru. kita pun kesian kepada PAS kalau-kalau kalah teruk. kahkahkah kita bukannya nak bangga.. tapi tolongla jadi pembangkang yang cerdik kahkahakah malu la sikit orang luar tengok kahkahkah bodoh tu jangan ditunjuk sangat kahkahkah..
“TOLAK PAS, SELAMATKAN ISLAM”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: