“reformasi! penistrasi! penipu mc!” kahkahkah.. review sidang media akhbar PAS tentang isu mc

dr hatta, bendahari PAS pusat.. tak puas hati dengan geng sendiri kerana dipaksa menjawab soalan cepu cemas press conference. kahkahkah.. tipu je.

 

dipetik dari harakah, “tidak beretika: PAS kesal dokumen peribadi didedah”, click sini

Selain itu, Hatta turut membidas tindakan Timbalan Menteri Pelajaran Datuk Dr. Puad Zarkashi yang merestui tindakan sekolah berkenaan dan terus membuat kenyataan seolah-olah guru tersebut telah melakukan kesalahan tanpa usul periksa. – HARAKAH

WARGHHKAHAKAHKAHAKAH dia membidas? kahkahakah dah la bodoh macam lembu kahkahkah ingat macam je lembu, rupa-rupanya memang lembu kahkahkah boleh bidas-bidas ekor kahkahkah ini doktor hatta jenis doktor apa ni? kahkahkah sijil doktor terbang ka? kahkahkah lagi satu pelik, soalan cepu cemas dibagikan si bendahari pusat pulak yang menjawab soalan. kahkahkah pandai ketua penerangan/komunikasi pusat main tai-chi terkena pelepappp! atas muka si hatta. kahkahkah


selain Puad, PAS juga katanya terkejut dengan tindakan Timbalan Menteri Kesihatan, Datuk Rosnah Abd Rashid Shirlin yang mempertikaikan pegawai perubatan yang merawat dan mengeluarkan sijil cuti sakit kepada guru berkenaan. Menurutnya, Rosnah tidak berhak campurtangan dalam urusan kerja profesional doktor berkenaan.  – HARAKAH

KAHKAHKAHKAH yang si kes sekolah dan kementerian ni nak pulak salahkan timbalan menteri pelajaran. datang kes kredibiliti doktor dan penyalahgunaan mc pesakit, menteri dikatakan tak berhak campurtangan pulak? kahkahkah apa punya matematik la si hatta ni guna. kahkahkah konfom si hatta ambil sijil doktor di amazon, dalam hutan kahkahkah apply dengan beruk kahkahkah lembu belajar dengan beruk, ngam!kahkahkah

 

“Tindakan Timbalan Menteri ini sangatlah tidak profesional. Beliau wajar memohon maaf kepada guru berkenaan,” katanya lagi  – HARAKAH

KAHKAHKAH si menteri pulak kena mintak maap dengan si penyamun mc. dah la menyamun, bohong, tak mengaku, berlakon lebai alim kahkahkah alim-alim tibai mc pulak kahkahkah doktor hatta ni memang lawak la kahkahkah pandai spin kahkahkah diharap dia lagi jawab soal isu slip spm hari ini kahkahkah

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: