TAHNIAH! kepada blogger mesra kerajaan yang menggempur tenang! ISU ANDA SANGAT BEST! KAHKAHKAH RESPECT!! Esok confirm Barisan Menang!!

 

kelmarin merupakan hari yang paling sedap blogging. kahkahkah.. isu mantaps, berair kahkahkah.. pendedahan para blogger yang berada di tempat kejadian yang berjaya mengorek isu-isu killer sangat mengharukan penyokong barisan dan menggarukepalakan pihak pakatan kahkahkah..

kelmarin pasal MC, dan mlmnya pasal slip SPM. isu MC diumpamakan seperti telah menembak tepat seekor babi, dan berjaya menjatuhkan babi tersebut kahkahkah.. tapi terkodek-kodek cuba menyelamatkan diri dari keadaan yang runcing. isu SPM adalah killer shotnya kahkahkah.. maka mamposlah harapan babi itu.. kahkahkah nak dikesiankan.. tak boleh, sebab babi ni haramjadah! kahkahkah maka eloklah ditumbangkan dan dibiar mampos virus-virus dan bakteria-bakteria yang dibawanya.

pembacaan isu-isu ini oleh pihak pembangkang ada banyak jenis bunyi .. ada yang bunyi marah adalah seperti “pendedahan sijil sakit tidak beretika”, ada yang bunyi pasrah “slim chance for pas in tenang” dan ada juga yang tak bunyi lansung. buat-buat sembang isu lain kahkahkah macam P Ramlee dahh.. ajis baca bunyi lain, sudin baca bunyi lain, ramli baca lansung tak bunyi. kahkahkah..

blogging tanpa berpeluh lalalala… hahahhaha.. lagi sekali RESPECT!! last thing to do.. kibarkan benderamu.. tebarkan lautan biru..

lagi gempuran last minit disinisini sini dan sini

 

 

“DULU, KNI, SELAMANYA”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: