KECOH! mesir bangkit! bangkit menentang politik anak beranak! apedaa mesir kecoh-kecoh, kt penang bukan ada satu, tapi 3 family! kahkahkah

orang muda bangun menentang politik anak beranak!

media orang putih melaporkan yang pemberontakan rakyat mesir berpunca daripada ketidak kepuasan hati rakyat mesir dengan politik kotor pemimpin mereka — hosni mubarak. hosni mahu melantik anak emasnya menggantikannya! aik? tapi kenapa cerita ni macam kenal.. kahkahkah

apedaa kecoh-kecoh budak-budak mesir ni.. itu satu family. kat penang gwa bagi tiga family! kahkahkah alang-alang nak bunuh mubarak, sekalikan la dengan lim guang eng! kahkahkah kira sekali angkatla kahkahkah gwa bagi diskaun kahkahkah kalau hosni baru nak lantik.. ini dah siap naik ketua menteri pun kahkahkah gobind singh relek je? kahkahkah

si appaa karpal pon nak letak anak emasnya. emaska? anak petrolnya .. kahkahkah petrol pun emas juga! kahkahkah emas hitam maakahkahkah tapi tak brapa nak lepas.. apa mau bikin. karpal mau roger orang mesir kasi hantam sama kit siang ka? kahkahkah i kasi u topup u punya handpfone la.. kahkahkah

 

SURAT TERBUKA KEPADA KARPAL

dear appaa karpal, kalau lu mau roger sama mesir punya orang haa.. i kasi u celcom toptup kahkahkah sebelum ke pulau, lu suroh diorang singgah cerok tokkun. sana ada satu lagi family. kahkahkah itu lagi haramjadah punya family kahkahkah itu bukan takat anak beranak kahkahkah anak bini pon ada satu kali angkat dalam juga tarok kahkahkah

lepas tu baru lu kasi hantam sama guang eng! kahkahkahakh baru la lu punya anak petrol boleh naik penang punya kerusi kahkahkah lepas tu ada lagi satu DAP royal family maa.. ini banyak garang punya  family  kahkahkah ini pon lu kena kasi hantam kahkahkah itu bukit jelutong punya family kahkahakah

 

GAJAH DITENGAH DUNIA NAMPAK, ITU BAGUS! BABI DI PENANG TARAK NAMPAK KAA, MACHAA?? ITU BODOH MELANTUN-LANTUN!

bodoh punya pakatan! seronok dengan mesir punya revolution yang jauh tengah dunia. tak sedar, diorang sendiri yang mengamalkan politik kotor haramjadah itu. pagi tadi mat sabu buat demo mesra dihadapan kedutaan mesir! kahkahkaha dungu bahlol wal bodo piang!

kalau betul family tu memang tokoh pemimpim tak kesah.. cumanya tunggu la si appa turun.. baru la si anak kasi naik pelan-pelan. aparaa bodoh!

dibawah ialah gambar dari malaysiakini’s “opposition parties, NGOs protest Mubarak regime”, sini.

takdak punca punya protest

this is good kahkahkah dungu good kahkahkah sapa-sapa sila pi tampar kepala sekoq-sekoq bagi berderai buang kahkahkah paihtu suroh pi pejabat ketua menteri penang, protest sana pulak kahkahkah THE LIM REGIME!kahkahkah SINGH REGIME xde? kahkahkah xde.. sbb crisis identiti, xtau south india ka north ka apa bala taktau kahkahkahkahkompas hilang atas kapal kahakakakah orang suroh baca interlock tanak kahkakahkah

 

ANTI-ZIONIST YANG SEBENARNYA

media arab melaporkan yang kemarahan rakyat bukan sahaja berkenaan politik anak beranak, tetapi juga sokongan mereka terhadap isreal. kita masih ingat bantuan dari malaysia ke gaza mendapat tentangan dari kerajaan mesir untuk melalui jalan darat ke gaza. kerajaan mesir begitu bersungguh mahu menyusahkan rombongan kita dengan pelbagai surat dan dokumen dan yuran yang mahal.

kalau google search “hosni mubarak zionist”.. bercambah-cambah article kluar. bacalah wahai sahabat sekalian. kalau anda google “anwar zionist” pon sama.. banyak jugak si haramjadah ni punya link dengan zionist.

kita pon patot bantah anwar begitu baik dengan isreal, yahudi, zionist, neocons dan sebagainya. harap-harap aidc, click sini, dapat info/bukti baru tentang hubungan anwar zionist laknatullah.

 

3 Comments to “KECOH! mesir bangkit! bangkit menentang politik anak beranak! apedaa mesir kecoh-kecoh, kt penang bukan ada satu, tapi 3 family! kahkahkah”

  1. hahaha anak beranak bukan sahaja kat penang tapi dalam PKR tu , habis laki bini conquer !!! sapa berani lawan jadi laa macam gobala siap kena panggil pariah atau akan dibaling kerusi semasa pemilihan kerana melawan kroni anak beranak mereka … Ada lagi satu yg gila kuasa kat kelantan dah berpuluh tahun sampai dah tak larat buat keje pun nak jadi MB lagi , biasalah kalau tak jadi MB macam mana nak dapat rasuah , sorok duit berjuta-juta , naik haji kelas satu jee , nak kayakan anak menantu

    harharhar yg kena tipu org bawahan , tiap kali ceramah mintak duit seratus kali ceramah lebih seribu kali suruh derma tapi duit bagi bloogers suruh sebarkan fitnah ada pulak sampai 4 juta !!! adun dorang semua kaya raya siap boleh kawin wanita kemboja dan myanmar , bila cerai baru tau duit berjuta-juta tapi bila nak bina masjid kat kelantan cakap takde duit .. anak harammm betui hahahaha

  2. kalau buat solat hajat ramai2, ada agih2 kan tabung derma tak?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: