GEMPAR! ketua lajnah antarabangsa pas anjurkan komplot dalaman nak jatuhkan TG N.ajis? HARAMJADAHAPAKAH ini?

krisis mesir menjadi tanda aras zaman kejatuhan TG N.ajis?

pengumuman harakah, “Diskusi ilmiah perkembangan di mesir esok”, di sini,

harakahdaily dengan kerjasama Lajnah Antarabangsa PAS akan menganjurkan diskusi ilmiah apa yang berlaku di mesir dan tunisia jam 11 pagi, feb 8 2011, di pejabat agung pas.

Beberapa ahli penal berpengalaman dalam pergolakan antarabangsa dijangka akan membentangkan pandangan mereka dalam diskusi ini.

Hanya 50 peserta terpilih sahaja dan penyertaan adalah percuma.

penyertaan adalah percuma tetapi hanya kepada 50 peserta terpilih sahaja. kahkahkah ini bagus punya strategi, pengumuman dibuat kepada satu malaysia, tetapi orang yang boleh hadir hanya 2 kelas sekolah rendah sahaja.

itu pun setelah ditapis dan dipilih dan dikenalpasti ahli pas cawangan mana. kahkahkah ahli penal pon takut kalau-kalau ada orang tanya soalan yang tak ada dalam skript. kahkahkah baguuss baguuss tuan penasihat! saya up 25% kahkahkahkah sekali tiga abdul daa..

kita harap dikupas pihak-pihak yang terlibat, seperti george soros, isreal, dan ikhwanul muslimin dan penaja mereka — iiit yang juga dikatakan menaja anwar berahi.

harap resolusi sidang ini akan dipublish. maka orang akan dapat tahu sejauh manakah pengetahuan pemimpin pas yang dikatakan berpengalaman luas di dalam pergolakan antarabangsa.

tapi rasanya macam dah tahu dah arah tuju sidang ini.. last-last nak cuba samakan dengan malaysia, khususnya pemerintahan yang lama seperti hosni mubarak yang memerintah mesir selama 30 tahun. contoh pun kita dah tahu.. TG N.ajis kahkahkah mereka ni cuba nak hint tg N.ajis untuk turun. dah ketaq kepala lutut nak naik pulak kahkahkah

itu sebablah kita dapat tengok yang tg N.ajis tak cakap sangat isu mesir, dia cuma entertain usul debat dengan majlis fatwa yang dia setuju tetapi didatangkan dengan pelbagai syarat. kahkahkah isu mubarak memerintah 30 tahun, apa cerita tg? kahkahkah

itu hari cakap tg N.ajis akan berhenti kalau tun mahathir berhenti. apa sudah jadi? kahkahakkah dah nak dekat 3 PRU kahkahkah itu la, jangan sayangkan dunia sangat kahkahkah nanti orang pulak mendoakan pecah perut kahkahkah

mungkin ada sebabnya N.ajis nak bawak kerusi MB nya ke alam barzakh kahkahkah kerusi sudah kasi jampi maa kahkahkah kerusi champion, talak juwai punya maa kahkahkah

Advertisements

2 Comments to “GEMPAR! ketua lajnah antarabangsa pas anjurkan komplot dalaman nak jatuhkan TG N.ajis? HARAMJADAHAPAKAH ini?”

  1. Nik Aziz akan masuk IJN sat lagi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: