Malaysiakini menafikan 11 ahlis majlis presiden pkr sabah adalah berstatus cikai habes. cuba spin kes itu dengan drama melibatkan penculikan pajudin, rampasan kuasa, debat dalaman, anthony hopkins dan fauziah latiff. kahkahkah

follow penang, kasi KOYAK sama pkr

malaysiakini melaporkan kononnya pajudin — presiden pkr sabah yang lompat kapal, tidak mendapat sokongan pimpinan bawahan yang lain. tetapi sebenarnya anthony hopkins dan fauziah latiff tidak terlibat dalam ini gambar. kahkahkah hanya anthony mark dan fuziah salleh. laporan malaysiakini – ‘Kebenaran’ di balik krisis PKR Sabah, sini.

cerita pulak kononnya pajudin ditahan tanpa kerelaanlah, mesyuarat ramai tak hadir lah, ramai-ramai tak hadir kerana takut berdebat lah.. apa niii??

cerita ini lansung tak menyangkal sebab dan dakwaan pajuddin yang keluar parti. cerita ni dilihat hanya mahu merosakkan kredibiliti pajudin. macam mana boleh masuk paper ni? anwar berahi kasi suap berapa? atau anwar kasi suap anu??

 

yang lawak, malaysiakini tidak ada modal untuk menyangkal dakwaan pajudin sebaliknya hanya mendedahkan keburukan budaya pkr. iaitu apabila tak suka pemimpin, culik! apabila tak suka debat, ponteng mesyuarat! apabila tak puas hati tak naik pangkat, komplot jatuhkan pemimpin baru!

naib presiden pkr sabah ajak mesyuarat pon taknak. kahkahkah ini budaya memang cantik! kahkahkah eh silap, macam taik kahkahkah padan dengan penasihat umum kahkahkah presiden pun sama kahkahkah ini ahli pkr, mana kutip haa? kahkahkah beli kedai recycle ka? kahkahkah tak ada sifat pemimpin lansung, sifat pelingkop banyak!

juga baca di sini

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: