ISU ANEH LAGI ANGKERR: nurul izzah ghairah dengan ukuran panjang jejantas? nafsu pelik diri sendiri? atau ‘panjang’ si suami yang mengecewakan? kahkahkah bini sapa ni woi! dah terlepas dan berlaku lucah di khalayak woi!

raja nong chik hari ini menjelaskan yang jejantas klcc yang dimaksudkan izzah itu, adalah projek murni klcc yang mesra orang kelainan upaya (oku) — yang mengunjungi pusat konvensyennya ataupun hotel impiananya.

kemudahan mesra oku ini terbahagi kepada keselesaan dan keselamatan. keselesaannya ialah laluan itu ber-aircond, 4 eskalator automatis, lif. keselamatan penggunaan jubin khas mesra kerusi roda, dan cctv dengan online terus dengan polis.

pakatan sepatutnya lebih perihatin dan sensitif dengan isu kemudahan oku ini. kita kesal perbuatan izzah mempertikaikan kemudahan oku tersebut dengan alasan terlampau mahal.

janganlah asyik mementingkan serakah sendiri tanpa menggunakan otak memikirkan pihak yang kurang bernasib baik. dah la tak brapa nak cerdik, buruk hati pulak. kita kesal dengan ibubapa yang gagal mendidik si muslim yang sorang ni. sudahla si bapak seorang gay, si anak pulak anti-oku.

 

di malaysia, fasiliti oku masih boleh dikatakan kurang. tetapi kesungguhan usaha yang ditunjukkan kerajaan adalah merupakan penunjuk aras yang nasib oku akan terbela. diharap ada persatuan oku yang lebih lantang menyebarkan kesedaran tentang keperluan dan kepentingan fasiliti oku.

ini kerena pepimpin tertinggi Pkr nampaknya masih belum celik tentangnya. kalau tengok track record pakatan, dah nampak makin jelas pattern dungu mereka. mereka masih lagi berhempas pulas dengan kemudahan air yang paling asas pun.

ini kalau ada kumpulan oku nak protes sifat bodoh pakatan yang menidakkan keperluan oku, mesti mahfuz orang pertama yang akan kata kumpulan oku tadi anjing politik Umno. haiihh apalah politik..

kata akhir pakatan diingatkan supaya insaflah sikit. janganlah hanya tahu makan hasil bumi negeri tanpa menyumbang semula. sikit pun tak apa sebenarnya, kalau dah dah tamak tu tak boleh ubat. selangor makan duit pasir, penang duit jualan tanah, kelantan dan kelantan dan kedah makan hasil balak.

2 Comments to “ISU ANEH LAGI ANGKERR: nurul izzah ghairah dengan ukuran panjang jejantas? nafsu pelik diri sendiri? atau ‘panjang’ si suami yang mengecewakan? kahkahkah bini sapa ni woi! dah terlepas dan berlaku lucah di khalayak woi!”

  1. DAP is a racist and chauvinistic based party , wholly owned subsidiary party of PAP Singapore which is anti Malay. PAP run the singapore army without taking any Malay to hold weapon and fighter pilot as well as no Malay in their Navy. Even they take in Malays are just drivers and cooks, storekeepers for the Army.
    PKR is Party Kencing Rakyat , the dreams of Anwar Al Juburin to become Prime Minister
    PAS is Party Amanah Syaitan who hide themselves in Muslim dressing and goatee as well as skull cap with no brains at all like Lembu cucuk hidung. Nik Aziz is a man whose work is to curse at fellow humans and he says it is alright to befriend Satan so that is why many PAS MP and ADUN screwing someone else wives. Latest and ADUn was caught screwing a woman teacher in the train and when this case was referred to NIK Aziz he says that God had told him to forgive the man

    Nurul Izzah is actually a stupid woman with no brains she knows that her father is a gay but because of love for him she pretended not to know. Impossible she does not believe her father is arse screwer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: