PANAS! DAP’s most-archaic-leader-and-soon-going-to-mampos — kit siang, mengatakan mempunyai bukti kewujudan penempatan cina di lenggong 1 juta tahun yang lalu! haramjadahapakah??

bukit bunuh di lembah lenggong dikatakan pernah di jadi tempat tinggal manusia purba, dari masa ke semasa, selama lebih 1.83 juta tahun mengikut bukti-bukti yang diverifykan oleh sistem penentuan tarikh kronometrik.

pusat pengkajian arkeologi USM sebagai pihak yang mengkaji, berkata mereka jumpa bersama sebilah kapak purba dan juga bukti meteorite impact yang bertarikh sama.

wahh hari yang mengujakan! setelah malaysia famous disebabkan setelah namanya muncul di dalam satu teori laporan oppenheimer yang mengusulkan rombongan exodus pertama adam dan hawa, dahulu keluar dari afrika dan pernah singgah di semenanjung malaysia.

lepas ni, tak-boleh-tidak kit siang akan kasi tau sama hanjing-hanjingnya di cpi asia mencari bukti-bukti yang kaum homo sapien ini adalah ahli seumur hidup Dap. kahkahkah kalau tak, nanti dia mampos tak tenang, kahkahkah dan akan menjadi puaka busut di ipoh timur. kahkahkah

bukan apa, dia punyai track record dan pattern kelakuan haramjadah yang identikel dalam berbuat begitu, lihat sini. dia konsisten dalam usahanya removekan ketuanan melayu kerna dia berpendapat melayu ini juga pendatang.

aku harap kerajaan lebih bersungguh mencari sejarah melayu, untuk mengukuhkan article-article perlembagaan berkenaan kelebihan melayu. satu lagi sebab ialah nak juga kita tahu, sejarah sebenar melayu yang hilang dibakar mat-mat england dan mat-mat  thai.

2 Comments to “PANAS! DAP’s most-archaic-leader-and-soon-going-to-mampos — kit siang, mengatakan mempunyai bukti kewujudan penempatan cina di lenggong 1 juta tahun yang lalu! haramjadahapakah??”

  1. kjaan tokleh nak diharap le

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: