hari ini, Pas diingatkan jangan terjebak dengan kempen ‘no panties for valentine’s day’. tambah-tambah yang laki. kalau tak valentine’s day pon jangan dok gatai pakai panties PUNGGAH! kahkahkah yaa ampunn! kahkahkah

tgk! dah tua tapi buruk perangai

ahli-ahli Pas diingatkan supaya tidak terjebak di dalam kempen tersebut. kahkahkah bukan apa.. diorang ni senang kena tipu. memang makanan guan eng je. kahkahkah kita juga sedih kalau-kalau ada pak-pak aji yang tertipah, tambah-tambah pak-pak aji yang boncet, aduu mintak simpanngg kahkahkah

kita syorkan Pas agar cerdiklah sikit. bodoh tu jangan ditunjuk sangat. kahkahkah jangan diikutkan sangat apek-apek otak babi tu, diorang pun bukanlah cerdik sangat pon.

gejala Pas diheret oleh Dap ke kancah kemaluan dikhalayak umat islam sendiri, sangat kerap berlaku sekarang. sedih jugak kita tengok drama sekongkolan pakatan berkenaan isu valentine’s day itu hari. mana nasrudin tantawi nak letak muka woi! kalau temberang dia boleh jual sama ahli-ahli Pas tak tahu lah. tapi apa dia nak temberang sama melayu-melayu islam Umno?

jelas terdedah kebodohan beliau dan sifat kejilatan beliau kepada taiko beliau, Dap. jelas terselak sifat takut beliau dimarahi taiko beliau. jelas terbongkar sifat takut akan sang taiko, ternampak kedunguan beliau. kahkahkah

takutla.. kalau-kalau apek-apek tu tau yang si polan si polan ni tak tahu undang-undang, si polan si polan ni tak tahu aturan protokol. si polan si polan ni tak pandai matematik. kahkahkah terjatuhlah air muka dan mana-mana air yang ada kahkahkah

kesian bapak-bapak lebai sekalian ini. kahkahkah terpaksa bergolok-gadai kitab-kitab yang ada untuk menampakkan diri itu antarabangsat. kena mula membaca kamus orang penjajah yang dulu di caci. kalau dulu tengok astro oasis sekarang kena belajar tengok cnn, dan bbc kahkakhkah bukan apa.. nak kata diri itu sarjana, edukated. kahkahkah segan la.. si taiko apekkan kaya-kaya, meniaga babi la katakan.

hari ini dan semalam, banyak article harakahdaily cuba buat damage control kepada insiden valentine’s day itu hari. lawak pulak melihat mereka bersusah payah menegakkan benang yang basah terkena air kencing anthony loke. hujah yang bukan-bukan diberikan. adooyaii itulah akibat penjilatan kepada Dap, terpaksa propa, auta semula ahli-ahli sendiri

lihat sekongkolan valentine’s drama episod 1 sini, ep 2 sini, ep 3 sini, dan ep 4 sini.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: