GEMPAR! haiwan belaan anwar – john mallot, menegaskan anwar sangat rapat dengan yahudi. KECOH! mallot ugut saman siapa yang menuduh anwar anti-yahudi.

ini adalah komen balas john r. mallot kepada penulisan rachel motte – ‘anwar ada kaitan dengan teroris islam dan tidak boleh disangkal lagi’. mallot sangat marah dengan tulisan rachel tersebut.

mallot dengan nafsu yang membuak-buak, mengatakan anwar tak ada hubungan dengan teroris islam, kerana anwar sokong yahudi. mallot menegaskan anwar bukan sahaja sokong, malah anwar sangat baik dengan para yahudi terkemuka dunia – al gore, william cohen, dan wolfowitz.

mallot berkata dia sebagai duta perwakilan amerika ke malaysia, sangat arif mengenai hal status anwar sebagai agen yahudi. dia menambah-nambah lagi, yang tiadak yahudi — yang disebut tadi, akan berkawan dengan anwar jika anwar ada connection dengan teroris islam.

bukan saja tak nak kawan, mereka mungkin ‘remove’ and anwar daripada ‘friend list’, malah mengenakan ‘block user’ kepada anwar. anwar juga mungkin takkan di’approve’ utuk ‘join group’ yahudi mereka.

mallot mengancam rachel, utusan, dan nst — yang menuduh anwar anti-yahudi — bahawa dirinya akan saman mereka-mereka ini, jika terus memfitnah anwar anti-yahudi. takut benar dia kalau-kalau yahudi marah anwar.

KONSPIRASI MENGGAMBARKAN ANWAR SEBAGAI ANTI-YAHUDI, PADAHAL HAIWAN BELAAN YAHUDI

perbuatan rachel disamakan dengan perbuatan jack abramoff yang juga pernah mengatakan yang anwar mengkhianati yahudi di amerika dengan berlakon anti-yahudi di malaysia. kejadian ini kata mallot, were well-documented in US Senate hearings conducted by senator john mccain.

mallot jelas sekali mahu menegakkan anwar masih agen yahudi dan yang dakwaan rachel dan abramoff adalah salah.

BUKTI ANWAR DAN IIIT ISLAM YANG SOKONG YAHUDI

kata mallot, rachel merumuskan anwar mempunyai kaitan dengan teroris islam kerena anwar menubuhkan international institute of islamic thought (IIIT), di virginia. mallot kata lagi yang iiit telah di spot check oleh fbi dan dikaji dengan ketelitian yang tinggi tetapi tak disabitkan anti-yahudi. ini mungkin iiit dan anwar adalah islam yang menyokong yahudi.

rachel mengatakan yang anwar anti-yahudi dan mallot menyokong anwar yang anti-yahudi. ini menyebabkan mallot marah. mallot berkata yang tiada ‘senarai panjang komen anwar yang anti-yahudi’ seperti yang dikatakan rachel. malah, mallot merujuk sebuah article, sini, yang ditulis oleh ian buruma, untuk menjelaskan anwar sebagai agen yahudi.

PEMIMPIN ISLAM MALAYSIA TEGAS DENGAN PENDIRIAN ANTI-YAHUDI TANPA PERLU APOLOGETIC

cerita pertama buruma ialah mahathir — yang menggagalkan si tua kutuk george soros, dan sekongkolan yahudi lain untuk membankrupkan malaysia pada 1997 — berucap kepada kabinet tentang hubungan anwar dengan yahudi dengan memberi contoh bob rubin, bill cohen, jim wolfensohn, wolfowitz dan ramai lagi, bukannya sikit. semuanya yahudi amerika.

cerita kedua buruma ialah komen famous mahathir yang berkata ‘anwar perdana menteri kerajaan 16 september’ eh silap, ‘anwar akan jadi perdana menteri pencacai israel yang bagus’.

mallot  juga memetik kenyataan mohd najib yang disifatkannya anti-yahudi seperti, ‘rejim yahudi israel adalah perakus, dan pengganas’. ‘yahudi pengecut’, dan ‘perbuatan yahudi tidak boleh dimaafkan’. mallot mahu membuktikan bahawa najib dan mahathir yang anti-yahudi dan bukan anwar.

BONEKA YAHUDI DI MALAYSIA

dia seperti mahu memujuk yahudi amerika menggulingkan kerajaan najib sekarang kerana berpendirian anti-yahudi, dan terus membantu anwar — agen yahudi tegar — untuk naik menjadi perdana menteri. lalu anwar akan menjadi proxy amerika di malaysia yang dipandang tinggi oleh negara-negara islam, dan negara-negara nam.

mallot mengakui kritikan ‘zionist aggression’ anwar terhadap isreal tahun lepas memang bermasalah. tetapi untuk berkata yang anwar mempunyai ‘senarai panjang komen anti-yahudi’ memang salah. tak achi katanya.

mallot memberi amaran kepada nst supaya jangan fitnah dirinya dan anwar sebagai anti-yahudi. malah dia mengancam untuk saman jika mereka ini masih berbuat demikian.

kenyataan john r. mallot ini dipublish oleh din merican sebagai tajuk ‘Ambassador John Malott responds to NST, Utusan Malaysia and others’, sini.

Advertisements

One Trackback to “GEMPAR! haiwan belaan anwar – john mallot, menegaskan anwar sangat rapat dengan yahudi. KECOH! mallot ugut saman siapa yang menuduh anwar anti-yahudi.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: