kalau zaman medieval di eropah, paderi jual paper of indulgence untuk hapus dosa lantas masuk syurga. sekarang pun ada paderi jual tiket ke syurga. kahkahkah ada undi bole masuk syurga. tak dak pun bole. boleh blah kahkahkah

paper indulgence, mcm ni la kot

agama ialah industri paling tua
industri cari makan
memang ramai yang cari makan melalui agama
mula mula takut takut orang ramai
kemudian jual ubat macam mana
untuk jadi selamat dan tidak takut

bomoh gunakan teknik ini
takutkan dengan hantu
pas gunakan tektik ini
takutkan dengan undi kafir
pas gunakan tektik ini
takutkan dengan undi jahiliah
pas gunakan tektik ini
takutkan dengan dosa
pas gunakan tektik ini
takutkan dengan undi neraka

nah!

dunia berkembang
maka lukah baru wajib dipasang
lukah ini cukup lumayan
ini tidak sangkut paut dengan ajaran agama
tidak ada ayat tertulis dalam kitab suci tentang hal ini

nak berjuang dengan pas, kena dengar ceramah
ini lukah
tak dengar ceramah, kena beli cd dvd
ini lukah
jemput mat sabu, mahfuz datang
ini lukah
habis ceramah, kena derma
ini lukah

derma mesir
derma turnisia
derma hindraf
derma prk merlimau
derma prk kerdau
derma court case adun sri muda
semua ini lukah lukah baru

ada lukah terbaru
ada lubah terbesar
bapak lukah segala lukah
pilihanraya umum 13
kah kah kah
kalau undi, dapat vip tiket terus masuk syurga
kah kah kah
seat cun
belakang sikit dari qardhawi, belakang sikit dari mahadi, dekat-dekat mawi
kah kah kah

ini lukah lumayan – vip tiket terus masuk syurga
wajib ada undi
tak ada undi tak bole masuk syurga
tapi yang memberi kebenaran kaki zina, kaki lubang taik, kaki phone sex tegar
dan kaki tibai duit tabung derma memali

inilah saudagar agama
kah kah kah
ini paderi medieval versi baru
kah kah kah

 

One Trackback to “kalau zaman medieval di eropah, paderi jual paper of indulgence untuk hapus dosa lantas masuk syurga. sekarang pun ada paderi jual tiket ke syurga. kahkahkah ada undi bole masuk syurga. tak dak pun bole. boleh blah kahkahkah”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: