Isu Kerajaan Bayangan Timbul Lagi. KAHKAHKAH Isu Paling Berhantu, Isu Paling Angkerr. Takut Betul Pakatan Dengan Isu Ni

bayangg? takuttt

aduhh tuan saddiqqq.. si budak abdul wahub buat hal lagi.

kahkahkah ini reaksi sekongkolan pakatan ini hari. isu shadow government naik lagi. kahkahkah mohd najib serang sekongkolan dengan tenang. tiadak maki-maki dan fitnah-fitnah seperti ceramah sekongkolan. katanya,

“Pembangkang tidak tahu untuk memberikan portfolio kepada tokoh yang sesuai di kalangan mereka,” — malaysiakini, sini.

kahkahkah tak ada portfolio? kahkahkah tak ada tokoh? kahkahkah tak ada tokoh portfolio? tak ada portfolio tokoh? kahkahkah

mana diorang tau semua tu. kritik saja tau. apa benda yang tak kritik? jambatan panjang sangat. menara tinggi sangat. tangga banyak sangat. kritik memang senang. semua benda pun boleh kritik. sebab semua benda pun dibina kerajaan barisan.

pulak tu, mereka boleh kritik tanpa perlu memikirkan diri mereka dikritik semula. ini sebab tiada benda nak dikritik. tiada benda bukan sebab kerja mereka perfect. tapi kerana tiada sumbangan kepada rakyat. penyokong sendiri pun tak puas hati.

tanah ada jual, balak ada tebang. duit tabung derma habis dirembat. siap nak kutip pulak lagi. duit habis, hasil yillek?

kritik memang kerja senang. orang ini buat kerja tak betul. orang itu buat kerja tak elok. tapi lu sendiri tak buat kerja. ini macam kutok kereta orang buruk. tapi lu sendiri tumpang kereta orang.

mohd najib cabar sekongkolan bina kerajaan bayangan. kita harap bukan list yang dicopy-paste daripada kerajaan barisan yang hanya di edit tukar nama.

click laporan thestar ini, untuk lihat list lama.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: