ISU CALON PRO-M UM HILANG, SUDAH JUMPA KEMBALI: Kalau Mak Sendiri Pon Tak Percaya Cakap Anaknya Yakni Calon Pro-M. Elok Si Calon Pro-M Tarik Diri Lah.. Nampak Sangat Tak Boleh Diharap, Cakap Tak Boleh Dipakai.

kepada siapa-siapa yang tanya soalan dibawah.. sekarang dia sudah dijumpai, tanya dia sendiri.


WHERE IS MASTURA ABU BAKAR?

WHO ELSE WOULD WANT MASTURA OUT OF THE WAY?

 

laporan malaysiakini, sini

Punca kehilangan calon umum Pro-Mahasiswa (pro-M), Masturah Abu Bakar terus menjadi misteri apabila dia tidak mahu menjawab soalan wartawan mengenai apa yang telah berlaku terhadapnya ketika dia dilaporkan hilang kelmarin.

Sebaliknya, dia hanya menunjukkan isyarat tangan yang dia tidak mengulas apa-apa mengenai kejadian itu.

kahkahkah isyarat tangan? isyarat jari? harap-harap dia tak tunjuk isyarat jari lucah kepada wartawan. kahkahkah bukan apa.. kita takut budak-budak terpengaruh dengan iklan ubat sex di dalam harakahdaily.

ketika sesi bersama wartawan, ibu si mariam ada sekali. kata ibunya,

“Kita serahlah kepada polis untuk menyiasat siapa yang bertanggungjawab dan sebab-sebabnya. Polis bekerjasama dan melakukan siasatan selanjutnya.”

 

ibu kepada calon pro-m yang hilang

si ibu kata, anak dialah yang baik. dari kecik sampai sekarang. jadi kalau apa-apa hal jadi, semua salah orang lainlah. bukan salah anaknya.

kita hairan dan kecewa. kalau dah anaknya ada di situ. tanya sajalah apa yang terjadi. kalau ada orang culik, cakaplah. kalau pergi dating nak release tension pun cakaplah. jangan beri ruang kepada orang tak bertanggungjawab untuk berspekulasi.

nampak sangat si emaknya tak percaya cakap si anak. maka rujuk kepada polis juga untuk siasat. katanya diculik makhluk halus. kalau betul pun cakaplah. maka orang tak tuduh orang lain.

harap UM ambil serius serangan makhluk halus ini. lepas ni kena pasang bomohlah. kalau-kalau makhluk halus ini serang calon Pro-M yang lain. juga perlu ambil langkah berjaga-jaga, kalau-kalau ada kemungkinan serangan makhluk asing juga. maka harus meminta bantuan ultraman. kita tak nak calon Pro-M hilang lagi. nanti macam-macam pihak dituduh.

 

Advertisements
Tags: , , , ,

One Comment to “ISU CALON PRO-M UM HILANG, SUDAH JUMPA KEMBALI: Kalau Mak Sendiri Pon Tak Percaya Cakap Anaknya Yakni Calon Pro-M. Elok Si Calon Pro-M Tarik Diri Lah.. Nampak Sangat Tak Boleh Diharap, Cakap Tak Boleh Dipakai.”

  1. Entah2, mak die kot yang plan nak bt mcm tu. Teka je… Sayang anak tangan-tangankan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: