Apa Yang Berlaku Hujung Minggu Ini? TOUR Gianfranco Zola dan Trofi Champions League! Di Sunway Pyramid, Hari Sabtu dan Ahad ini! Hindraf Solidariti March di KLCC Hari Ahad.

minat bola? mari usya-usya trofi champions league yang akan tour malaysia smpai march 2011. chelsea, dan italy legend gianfranco zola pun ada. juga pasti ada awek-awek cun yang tiap-tiap minggu ada kt sunway pyramid.

Jadual UEFA Champions League Trophy Tour

26 – 27 Feb      – Sunway Pyramid, PJ

5 – 6  March     – Gurney Plaza Penang

11 – 12 March  – Pavilion, KL

semalam pusingan kelayakkan olimpik 2012. malaysia lawan pakistan di stadium shah alam. malaysia menang selesa 2-0. walau boleh tarok lagi banyak gol, tapi aku tak rasa itu kerugian.

semalam midfield bole provide bola cun kat forward, create chance.. dah kira cun. kelemahan cumanya midfield terlepas bola dengan senang-senang, midfield dari segi defensiv kurang tight. tapi apa-apa hal nombor 14 memang best. kalau tak silap namanya ahmad shakir Ali. forward yang ada skil, bole hold bola, memang promising. tapi ada kad kuning. rugi betul kena sub.

next game, second leg 9 Mac depan di Lahore nanti.

Hindraf Ahad, 27 Feb 2011

Hindraf pon ada event hujung minggu ni. hindraf the neo democratization revolution. people’s march – solidarity against umno racism. ban interlok. event ini dinaungi oleh sorang leader yang awal-awal lagi sudah lari ke uk. tinggal orang-orang dia saja yang melalak ahad ini.

kes ni, dah di komen, untuk hindraf salahkan malaysia dengan kesalahan racism yang tak berlaku di malaysia, tapi berlaku di india adalah satu tindakan yang tak adil, tak logik, tak masuk akal. sini, dan sini.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: