ISU VIDEO: Kenyataan Sivarasa Yang Sengal-Sengal Ubi, Bodoh-Bodoh Alang.

satu video tayangkan seorang lelaki fuck dengan amoi cina. mula-mula oral sex, diikuti dengan sex dalam pelbagai kedudukan.
lelaki itu berkedudukan dalam position of power. icon dan pemimpin masyarakat. maka ditunjukkan kepada beberapa orang dan diberikan kepada polis.
itu apa yang terjadi. lepas itu, apa yang berlaku..

sekarang sivarasa kata

‘ini kes memiliki dan mengedar bahan lucah.. kenapa pula nak focus sah atau tidak?’
‘the datuk trio sepatutnya di-charge sedemikian.. video tulen atau tidak, tak penting’

sivarasa kata lelaki yang diisap konek oleh amoi cina itu bukan anwar. itu gerenti. anwar telah pun keluarkan pendirian keras terhadap isu ini.
anwar pulak kata ini jerat daripada PM Najib untuk musnahkan kredibilitinya.

kahkahkah sivarasa dah gerenti itu bukan anwar. kes settle.  taraaa!. hahahaha.  apa cerita ni? edar  bahan lucah?  kahkahkah sah atau tak, tak penting? even what the fuck is that? kahkahkah dia ni terlepas bas ka apa? ini saja jadi bodoh ka memang bodoh? kahkahkah

ini isu punya hot, anwar kongkek amoi cina, kolom-kolom, jolok-jolok sama itu amoi cian.. dengan lu punya gerenti, kes settle? kahkahkah lu ingat lu sapa? lu inat punya gerenti besar sangat? kahkahkah bodoh punya pkr.

aku jamin cina penang dan selangor pun mau tau, betul ka anwar sudah kongkek ini amoi. kasi muka sama diorang la. diorang mau tau keadilan la machaa.. mau kebenaran! nanti anwar datang ceramah amoi semua kasi simpan dalam rumah. kahkahkah

anwar tak habis-habis dengan perangkap politik la, fitnah politik la, perdana menteri la, mangsa keadaan la.. kalau ikut cakap dia, semua pun tak. tapi air mani semua celah pun ada. tak pernah gagal meninggalkan bukti di tempat kejadian. kahkahkah dia begitu konsisten dalam meninggalkan air mani sebagai bukti. kahkahkah

ini kes pemimpin kononnya baik. padahal peliaq kawaq. semua celah pun nak jolok.

mengenai tuduhan sodomi dan sex terhadap anwar dikatakan bermotif politik dan berniat mahu menjatuhkan kredibiliti anwar. apa beza kata-kata guan eng  ‘sexist bung mukhtar dan sex addict macc man must go’? dia kata kat orang itu menegakkan kebenaran.. tapi orang kata kat dia, itu tomahan, fitnah.. dia mangsa keadaan politik. kahkahkah ini lawak bodoh. ini bodoh. anwar bodoh. kahkahkah sekarang dah tak laku. lu boleh pegi mamposlah anwar.

kepada sivarasa dan anwar.. simpan la lu punya gerenti. kita sokong siasat isu lebih besar. betul atau tak anwar lelaki tu.. sekarang orang malaysia bukan bodoh. semua tak sabar nak tengok video tu sendiri dan judge sendiri. ada anwar ka tadak anwar ka. lu punya gerenti boleh simpan la macha kahkahkah

 

pertanyaan kerana tak kepastian: kalau simpan bukti zina tu haram ka? saksi zina berdosa ka kerana tengok lucah? macam mana hakim nak tengok bukti zina kalau tengok bahan bukti adalah haram?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: