Sex Video Survey Kelentong : Ini Adalah Damage Control Sex Video Anwar. KahKahKah Pilih Respondent Sekongkolan Pakatan 62%, Respondent Mesra-Kerajaan 23%. KahKahKah

satu survey telah dilaporkan di buat, sini dan sini, untuk mengkaji sejauh manakah memberikan kesan terhadap pakatan. ini adalah survey dibuat melalui telefon.

mereka call 504 orang. 85% mengetahui akan perihal kewujudan video sedemikian dan 15% lagi tidak tahu.

51% tidak percaya anwar ialah gerangan sosok lelaki Y didalam video itu. walaupun tidak melihat video dengan mata sendiri. mereka ini percaya secara roh dan ghaib. dan kalau golongan ini jadi hakim mahkamah. tak payah ada bukti pon tak pa.. boleh buat keputusan dengan secara dengar pengakuan gerenti oleh pihak-pihak tertentu sahaja sudah cukop..

29% were unsure. .
golongan ini logiklah tidak sure kerana masih belum dengar report secara keseluruhan daripada polis. dan tidak lihat sendiri video tersebut.

manakala 10% lagi undi rosak. mungkin tak ambil port. dia ingat prank call ka salesman nak buat ghaplah pagi-pagi weekend ni.

ini bahagian menarik.

apabila ditanya adakah video ini akan menjejaskan kepercayaan mereka kepada PR..
48% kata tidak terjejas. .
14% tak pasti. dan tak mahu kunci lirik ini.

daripada soalan ini, kita faham yang sapa jawab soalan ini adalah penyokong PR. kalau dia tak sokong, dia tak terlibat. dan skip soalan ini.

jadi total orang yang jawab soalan ini, yakni penyokong sekongkolan pakatan adalah 62%. maka daripada total 504 responden, 38% adalah responden bukan sekongkolan pakatan. yakni mesra-kerajaan dan orang yang tak ambil port hal-hal politik. maksudnya orang yang tak tahu kewujudan video ini pun.

kita sudah tahu yang jumlah orang tak tahu lansung akan kewujudan video ini, iaitu 15%, maka respondent mesra-kerajaan hanyalah 23%. berbanding dengan respondent sekongkolan yang berjumlah 62%.

ini adalah survey tak adil. patutla result majoriti tak percaya. kahkahkah kuda tu lari cepat betul. menang solid. rupa-rupanya ada kuda kena ikat kaki. kahkahkah apedaa.

maka, executve smmry survey kena ubah sikit..

satu survey melalui telepon, di antara 24 hingga 27 mac dan anggaran margin eror ± 4.40 per cent. total 504 respondent were carefully selected melalui ketua-ketua angkatan muda dan ketua-ketua cabang pkr.. menggunakan sampling kroni-kroni dan anak-anak menakan dan pak-pak menakan serta jiran-jiran belakang dapor si pengandali survey dan melalui susur galur keluarga orang-orang yang disebut tadi.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: