Tektik Datuk JohariBohong Rakyat, Sebelum Video Keluar Telah Backfired! Datuk Johari kata Lelaki Dalam Video Berbadan Sasa? Perut Boroi? Malah Datuk Jo Juga Biadap.. Memperlekeh Orang Kelulusan SPM Tidak Boleh Berjaya Dalam Hidup Kerana Tidak Pergi Universiti Luar Negara

datuk johari mengaku yang dia antara orang terawal tonton video.. berceramah kepada penyokong sekongkolan.. dia berandaian mereka bodoh-bodoh belaka dan tak akan dapat tonton video.. maka datuk jo berkata lelaki dalam video bertubuh sasa tapi perut boroi. badan sasa? dia ni tengok video ka tak tengok ni?

tapi sekarang video sudah leak.. kantoi. apa sasa?

Parlimen PKR Sungai Petani, Datuk Johari Abdul. anak saudara kepada salah seorang datuk T - Datuk Shuib Lazim

rujuk laporan harakahdaily, sini

Kata beliau peliknya video yang dipertontonkan di hotel berkenaan dalam hitam putih, sedangkan sekarang zaman canggih penuh dengan warna warni. Video itu tidak ada muzik dan tanpa suara orang bercakap. Kamera tidak bergerak menyebabkan gambar tidak jelas.

”Namun saya boleh pastikan orang dalam gambar berlainan kerana perutnya boroi, punggung berisi dan badan sasa.

”Sedangkan kita tahu Datuk Seri Anwar agak kurus, punggung nipis dan badan tidak sasa,”

malah sempat berlaku kurang ajar dengan menepis kemungkinan orang berkelulusan SPM tak boleh maju dengan diri sendiri. hanya dengan join umno saja boleh kaya. dengan memberi hint hanya dengan pergi universiti oversea sahaja boleh kaya.. dia kurang ajar. rendah sangatkan kemampuan orang melayu sampai tak boleh berjaya kalau tak menuntut di univerisiti luar?

sempit sungguh otak dia ni. ingat ngaji kat luar negara dah pandai sikit. rupanya bengong sama. ini  tahap bengap dah tak boleh nak ubat. hanya mahu melemparkan fitnah kepada umno.. dia merendahkan martabah orang melayu sendiri.

“Anehnya pendidikan hanya setakat tingkatan lima, namun boleh bergaya dengan kehidupan mewah dan kereta besar. Syaratnya jadi ketua Umno.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: