Archive for April 6th, 2011

April 6, 2011

TERBARU! DAP Minta Suruhanjaya Diraja Siasat SPRM.. RCI Untuk Video Apamacam? Skip Ka? kahkahkah

kita tak kata salah untuk lantik rci.. tapi mengapa skip kes anwar? buat dua-dua sekali tak mau ka apek? kahkahkah tengok diorang dengan video. tak boleh komen banyak nanti melenting kahkahkah emo betul. semua orang datang period mingu ni kahkahkah

read more »

April 6, 2011

Machang dan Pasir Putih Tak Ada Air! Minggu Tak Settle, Minggu Ni Pun Tak Settle. Dijangka Masalah Berlarutan Minimum 5 Hari.. Mungkin Lagi Seminggu! Tahniah YB Menteri Besar

hmm.. kalau nak reportkan kepada YB menteri besar.. nanti dikatakan ‘penyokong umno’.. nanti dikatakan ‘tak bersyukur’..  nanti dikatakan ‘dibayar umno’.. adoyai.. yang paling hot.. nanti YB menteri besar akan jawab ‘biasalah tu.. di mekah pun tak ada air’ kahkahkah kononnya buku jinggalah.. merakyatkan ekonomilah..

read more »

April 6, 2011

Video kabur hitam putih yang diperoleh daripada CCTV statik berjaya membantu polis memberkas perompak kejam! adakah mangsa-mangsa rompakan berkonspirasi membuat video palsu untuk memerangkap perompak?

ini ialah gambar yang diperoleh daripada cctv

 

Pembongkaran Kosmo! pada Januari tahun lalu mengenai kegiatan sekumpulan empat lelaki bersenjatakan parang dan kapak ..membuahkan hasil apabila tiga daripada suspek disumbat ke dalam penjara. Penyamun bergelar Penjahat Empat Jahanam itu amat ganas apabila mereka tanpa belas kasihan mengugut mangsa-mangsa … – Kosmo
April 6, 2011

Bukti Wan Azizah Berbohong! Perbuatan Si Penipu Ini Mahu Selamatkan Suaminya Yang Kaki Pelacur.. Adalah Sesuatu Yang JIJIK!

semalam dalam press conference si penipu wan azizah berkata jam ada dalam simpanan. tapi sebelum itu pada march 2011, anwar telah membuat laporan polis akan kehilangan jam tangan omeganya di balai polis sungai buloh, sini. dengan selamba mukanya boleh menipu rakyat. tiada rasa bersalah lansung. seperti berbohong suatu perkara yang biasa.

sebelum ini wan azizah juga berbohong. apabila ditanya dimanakah anwar pada tarikh yang disebutkan oleh saiful bukhari sebagai tarikh yang dia diliwat anwar.. wan azizah menjawab anwar bersamanya. tup tap tup tap.. rakaman video lif  menunjukkan anwar berada dengan saiful bukhari di tempat kejadian.

wan azizah jelas berbohong. orang munafik.. apabila bercakap mereka berbohong.. inilah jenis presiden pkr ini. berbohong. munafik. menuduh orang bercakap bohong. memfitnah orang. wan azizah harus malu dengan dirinya sendiri. wan azizah patut berundur setelah jelas berbohong kepada rakyat.

untuk bukti video wan azizah berbohong, click sini