Chegu Bard-digol Bermain Politik Lucah! Dakwa Ada Video Sex Khairy. Mana Bukti? Bukti Sudah Bakar! kahkahkahkah Ini Politik! Ini Lucah! Ini Politik Lucah Paling Ter-Agung! kahkahkah

cikgu bad-digol bodoh berdengung harus dihukum kerana menghapuskan bukti zina! bodoh nak mampos bakar barang bukti zina!

“During the campaign, my team was approached by an unknown man believed to be from Umno who handed over a sex video said to be of Khairy. It was distributed without my knowledge but as soon
as I found out, I ordered all copies to be collected and burned. Over 2,000 copies were burned,” – cikgu bad-digol


rujuk mi, sini

cikgu badigol dicabar umno rembau buktikan dakwaan, sini

patutlah anwar tak suka cikgu badigol.. bodoh berdengung rupanya. ada ka cerita  bakar bahan bukti zina. haishh.. orang tu zina! ada pulak bakar barang bukti?  bodoh sangat ni. otak nak kena mandi bunga. otak tu kenalah rasional sikit jangan badigol sangat cikgu bad.

rakyat dah bosan, malah jijik dan geli-geli dengan sandiwara politik taichi terdesak pembangkang. bercakap tanpa mengusul bukti, zaman tok kadok dulu bolehla. kahkahkah cakap tanpa usulkan bukti.. di ceramah blakang markas sendiri boleh  la kahkahkah tapi kalau nak masuk berita, nak masuk internet.. teknik ni dah tak laku la. kahkahkah agak-agaklaa.. nak menipu tak beragak! kahkahkah tok kadok pun dah pandai skrang kahkahkah

inilah sebenarnya politik lucahan lagi murahan sekongkolan pembangkang. tuduhan zina adalah tuduhan berat. tapi mana bukti? bukti ada! tapi sudah bakar! kahkahkah mana bukti? bukti ada simpan dalam markas kahkahkkah mana bukti? bukti ada.. dalam arkib amerika kahkahkah janganla bagi alasan bodoh berdengung itu macam. itu murah sangat. itu lucah sangat. rakyat tak lagi bodoh seperti tahun 1997.

kalau ini wajah si penzina.. sila kemukakan bukti

Advertisements

One Comment to “Chegu Bard-digol Bermain Politik Lucah! Dakwa Ada Video Sex Khairy. Mana Bukti? Bukti Sudah Bakar! kahkahkahkah Ini Politik! Ini Lucah! Ini Politik Lucah Paling Ter-Agung! kahkahkah”

 1. Memang sah dan nyata dia seorang bodoh dan pembohong besar, cuba-cuba nak ikut stail sifu besar dia. Anwar dulu lepas kena pecat, kata ada mahligai Mahathir di Putrajaya. Riuh orang kampong, hinggakan presiden PAS kata akan lelong jika pembangkang berkuasa. Kini Anwar dan pembangkang pula bercita-cita nak ke Putrajaya.
  Cerita Anwar sakit kononnya akan mati akibat diracun, disebar melalui karpal singh, disambut dengan tunjuk perasaan di seluruh negara, termasuklah oleh PAS. Pemimpin PAS yang kononnya ulama dan ustaz, dengan mudah melupakan ayat al-Quran yang memberi amaran mengenai keburukan sesuatu berita yang dibawa oleh orang munafik (apatah lagi orang kafir). Sampai sahaja Anwar di Jerman untuk berubat, terus boleh berjalan.
  Demi politik, agama diletak ketepi oleh mereka yang sendiri mengaku memperjuangkan al-Quran dan Sunnah. Akibat pembohongan politik, cerdik pandai pun terpengaruh sehinggakan, dalam isu Anwar diracun itu, Persatuan Perubatan Islam Malaysia sanggup mengeluarkan kata-kata mengingatkan Dr Mahathir akan sumpah seorang doktor. Ianya jelas menuduh Dr M yang terlibat meracun Anwar. Rupa-rupanya, dalam badan setiap orang memang ada sedikit sebanyak racun arsenik, yang masuk melalui makanan, jadi doktor pun boleh jadi bodoh akibat politik Anwar.
  6 kotak bukti seperti yang dikatakan, sampai sekarang tak dibuka-buka pun. Itu pun orang percaya.
  Pembohongan terbesar ialah pertukaran kerajaan 16 September, dengan selamba bodoh Anwar berkata, ada cukup ahli parlimen BN yang hendak lompat kepada pembangkang. Siap Anwar beri amaran kepada Ahli Parlimen BN dalam dewan, kononnya nanti (dia jadi PM kot) muka tu tunduk rendah dari microfon. Last minit, hantar pula rombongan ahli parlimen pembangkang ke Taiwan, untuk pujuk ahli parlimen BN. Inilah cerita paling bodoh dan pembohongan terbesar dalam sejarah politik demokrasi di dunia, tetapi masih ramai yang mengikut dan percaya.
  Apakah hukumnya dan akibatnya mereka yang masih juga hendak mengikut pemimpin yang jelas banyak kali telah terbukti jelas berbohong, sehingga menimbulkan huru-hara dalam negara!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: