Anwar Sudah Lari Keluar Negara Kerana Takut Jawab Tuduhan Raja Petra? Isu Konspirasi Jahat Bersama Ku Li Menjatuhkan Najib? Dakwaan Mereka-reka Fitnah Altantuya Untuk Political Mileage? Anwar Lari Kerana Takut, Takut Kerana Salah!


adakah anwar takut kepada nik suriyani? kahkahkah

.

blog unspinners, laporkan anwar dah balik tengahari semalam lagi. satu email, memberitahu anwar terbang ke luar negara malam tadi. dia berlepas ke london dengan pesawat MH 2357. rancangannya ialah untuk bertolak dari amsterdam ke osaka pada apr 19. dia akan pulang pada apr 21hb dari osaka. sekadar menyebut, kes liwatnya pada 18hb.

aku sangat kecewa apabila dapat tahu anwar dah chow. aku baca sini. sebabnya aku nak dengar apa anwar nak counter isu pendedahan rpk. rpk dan anwar dua-dua pon kaki propa. rpk pulak nampak gayanya tak bagi muka kepada pembangkang apabila dirinya dikatakan sell-out.

.

kini anwar nampak tertekan.. marah-marah apabila disoal wartawan

.

apabila di sarawak dia disoal mengenai tuduhan rpk kepadanya, anwar berjanji akan menjawab wartawan pada 17hb, iaitu selepas pilihanraya sarawak. kononnya mahu rakyat sarawak focus pada pilihanraya bukan kepada kes konspirasi politiknya.  ini menunjukkan anwar bukan sahaja tidak mempunyai masalah untuk menipu rakyat malaysia untuk political mileagenya.. masalah tiada masalah juga untuk tidakmenepati janjinya!

anwar sepatutnya membela dirinya daripada tuduhan yang berat daripada rpk itu. tuduhan berniat jahat membuat fitnah untuk berkuasa adalah satu perbuatan yang jijik. ini tuduhan maha berat. anwar sepatutnya lebih bersungguh dalam membersih dirinya daripada tuduhan itu. ini membuatkan rakyat makin lama makin hilang kepercayaan kepada pemimpin yang begitu banyak kes moral..

.

ataupun secara mudah, anwar boleh disimpulkan sebagai meng-iyakan tuduhan rpk. meng-iyakan tuduhan yang dia berniat jahat berkonspirasi menjatuhkan najib. meng-iyakan tuduhan dia berkonspirasi bersama ku li. meng-iyakan tuduhan yang dia mereka cipta fitnah altantuya mahu menjatuhkan najib untuk political mileagenya!

.

dan anwar takut untuk menjawab soalan wartawan. anwar belum bersedia dengan penipuan baru untuk menangkis tuduhan rpk.

.

Advertisements

One Trackback to “Anwar Sudah Lari Keluar Negara Kerana Takut Jawab Tuduhan Raja Petra? Isu Konspirasi Jahat Bersama Ku Li Menjatuhkan Najib? Dakwaan Mereka-reka Fitnah Altantuya Untuk Political Mileage? Anwar Lari Kerana Takut, Takut Kerana Salah!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: