Barat Kurang Hajar Lancarkan Sejata Uranium Ke Atas Libya! Langgar Peraturan United Nation Dalam Penggunaan Senjata Uranium Yang Digariskan Mereka Sendiri!

sekongkolan haramjadddah barat telah gunakan depleted uranium dalam serangan mereka ke atas libya, kata seorang pakar. tapi pihak tentera barat tak mengaku gunakan logam yang sangat berbahaya itu. Conn Hallinan, seorang kolumnis selepas meneliti impak serangan, beritahu rangkaian berita Russia Today, berdasarkan kesan kerosakan kereta kebal di libya. dia kata dia pasti yang itu adalah serangan uranium.

“politically, its a bad idea.. medically, its extremely bad idea” – Conn Hallinan

ini bukan kali pertama tentera amerika dituduh gunakan sejata haram ini. malah di iraq, amerika dituduh gunakan uranium di tempat awam pun! conn hallinan lagi tambah, dengan jumlah depleted uranium yang ada dalam simpanan washington, tentera amerika hanya akan meningkatkan lagi logam berbahaya sebagai senjata.. bukannya nak kurangkan. jangan haraplah.

depleted uranium miliki jangka hayat 4.5 bilion tahun. itulah sebabnya senjata ni juga dikenali sebagai ‘pembunuh senyap yang tak akan berhenti membunuh”. senjata-senjata ini dengan senangnya menembusi perisai heavy armor, dan kubu. kesan daripada serangan uranium ini juga mustahil untuk di nyah-cemarkan.

kesan kepada pencemaran jangka panjang ialah  cancer, leukemia dan genetic mutations. itu jangka panjang, iaitu kepada generasi keempat, lima malah kesepulah akan datang. cacat seluruh keturun setempat! bayangkan jangka pendek!

.

genetic mutation

.

di bandar fallujah pada 2003, amerika haramjadah menjatuhkan beribu-ribu bomb depleted uranium. sejumlah besar kelahiran bayi di fallujah telah merekodkan segala macam abnormailities dan kepelikkan, dan peratusan mutation dikalangan bayi baru lahir lebih tinggi daripada yang direkodkan di jepun selepas WW II.

Barat yang katakan hanya arahkan “kesemua pendekatan berpatutan” untuk melindungi orang awam adalah PENIPUAN semata-mata!

tolong anjurkan solat hajat selamatkan rakyat libya! kerajaan harus kecam serangan seperti ini!

.

serangan senjata yang di-tipp-kan depleted uranium di gaza

.

lebih dahulu diutarakan di sini

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: