Archive for April 22nd, 2011

April 22, 2011

TEOH BENG HOCK BAKAL KUBURKAN DAP. BUKTI RASUAH DAP TERBONGKAR

kes teoh beng hock makin hangat! baru-baru ni membuakkan berlambak-lambak bukti yang tunjukkan DAP membisneskan projek kerajaan negeri. meng-kenduri-kan duit rakyat. duit yang diperuntukkan untuk projek memanfaatkan rakyat.. disebat masuk dalam tabung DAP. ini cara cerdik DAP mau sebat duit rakyat.

yang lagi best, teresa cock mengaku awal-awal lagi tak buat. depa ingat depa dah pandai kahkahkah sekali tak brapa nak pandai.. kahkahkah tiba-tiba berlori-lori bukti keluar. kahkahkah ini betul si penipu sanggup bersungguh-sungguh menipu. kahkahkah menipu untuk sucking up to who’s cock? tak tau kahkahkah

.

ada pulak kes ajaib. kes maha pelik. ada projek yang belum start lagi.. tapi dapat advance.. dah macam full payment. kahkahkah yang sampai 90% pun ada! kahkahkah

read more »