TEOH BENG HOCK BAKAL KUBURKAN DAP. BUKTI RASUAH DAP TERBONGKAR

kes teoh beng hock makin hangat! baru-baru ni membuakkan berlambak-lambak bukti yang tunjukkan DAP membisneskan projek kerajaan negeri. meng-kenduri-kan duit rakyat. duit yang diperuntukkan untuk projek memanfaatkan rakyat.. disebat masuk dalam tabung DAP. ini cara cerdik DAP mau sebat duit rakyat.

yang lagi best, teresa cock mengaku awal-awal lagi tak buat. depa ingat depa dah pandai kahkahkah sekali tak brapa nak pandai.. kahkahkah tiba-tiba berlori-lori bukti keluar. kahkahkah ini betul si penipu sanggup bersungguh-sungguh menipu. kahkahkah menipu untuk sucking up to who’s cock? tak tau kahkahkah

.

ada pulak kes ajaib. kes maha pelik. ada projek yang belum start lagi.. tapi dapat advance.. dah macam full payment. kahkahkah yang sampai 90% pun ada! kahkahkah

kes ali baba

kes alibaba pun ada. DAP dulu sangat lantang kutuk alibaba.. tup tap tup tap. depa pon deraih jugak tibai.. siap berbukti bagai kahkahkah syarikat melayu bagi servis penggunaan letterhead saja. kahkahkah macam mana nak maju? pandai cina-cina nak lekakan melayu-melayu pembangkang ni dengan easy money. buat tak kerja.. sampai bila pun tak pandai-pandai. yang terer.. buat print letterhead saja. kahkahkah

.

kes mark up, untuk bayar si ali

.

nilai projek ngam-ngam untuk si baba. dah tu, macam mana nak bayar si ali? maka DAP mark up nilai projek. sekilas pandang macam kes pondok di Kompleks Sukan Pandamaran, Kelang. nilai sebenar RM4000 lebih kurang, tapi nilai projek RM55,000. kahkahkah pondok empat tiang, takdak dinding sama harga dengan rumah kos rendah. sini. kahkahkah mungkin itulah nilai letterhead melayu-melayu pakatan. patutla syok jilat DAP. MASHUKK!

ntah ntah.. yang DAP Penang cakap kontraktor melayu yang banyak dapat kontrak pon sama kes dengan kerajaan selangor jugak. kahkahkah alibaba penang version harus disiasat!

modus operandi dah nampak. mungkin boleh cari persamaan pattern apa yang jadi di selangor.. dengan penang.

.

  

siapa mereka-mereka ini? artikel selepas ini akan ceritakan lebih lanjut.
.
rujuk sini, sini

One Trackback to “TEOH BENG HOCK BAKAL KUBURKAN DAP. BUKTI RASUAH DAP TERBONGKAR”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: