TEOH BENG HOCK BAKAL KUBURKAN DAP. BUKTI RASUAH DAP TERBONGKAR PART 2

progress rci teoh beng hock.. part 1 ini

ahli perniagaan Lee Wye Wing, 52, kata syarikat dia WSK Services ada guna syarikat bumiputera sebagai alat untuk dapat projek dan dapat klaim projek untuk projek-projek di area seri kembangan.

komisyen untuk servis guna letterhead syarikat melayu ialah di antara 5% hingga 10% daripada jumlah nilai projek.

dia juga kata memang dia pegang area sri kembangan untuk projek-projek dan program kecilan.

lee juga kata yang teoh beng hock adalah perantara untuk seri kembangan assemblumen Ean Yong Hian Wah.

syarikat-syarikat yang memberikan servis letterhead kepada Lee ialah MKMN Ent, MA Bina Melur Ent, Fizami Construction dan Aris Ent.

SPRM telah jumpa voucher di rumah Lee, adalah peruntukan ntuk DAP Serdang Aman yang bernilai sekitar 30% hingga 90% daripada nilai projek.

.

bini tan boon wah ialah owner syarikat Meritlink yang disiasat atas tuduhan fraud klaim daripada peruntukan wang rakyat. Tan kata bab-bab rasuah syarikat tu dia yang handle.. bukan bini dia.

banyak dokumen-dokumen bukti salah guna wang DAP yang merembat duit yang diperuntukkan untuk projek rakyat selangor. bukti yang tunjukkan DAP selangor terima kembali duit daripada projek yang mereka anugerahkan kepada syarikat-syarikat.

caranya ialah dengan syarikat-syarikat kroni DAP ini akan gunakan letterhead syarikat kontarktor F bumiputera untuk dapat projek. lepas tu daripada servis letterhead ini syarikat bumiputera akan dapat 5%, 10% nilai projek.

.
apa lagi selangor CAT mau kata? corrupt cat. kurap cap. kucing kurap.

DAP jelas cakap tak serupa bikin. dan sanggup menipu untuk menutup rasuah yang diamalkan. patutlah DAP, kerajaan Selangor tak nak campur hearing teoh beng hock yang baru ni.

berdasarkan nota maut teoh sebelum dia mati. aku kesian. kerana dia tersepit dalam pakatan jahat DAP. semasa di tahan berhubung kes rasuah DAP ini, teoh dijumpai mati pada 16 julai 2009 selepas semalaman disoal mengenai kes rasuah DAP ini.

teoh adalah setiausaha politik kepada Selangor executive councillor Ean Yong Hian Wah, yang juga assemblymen DAP Seri Kembangan yang disiasat SPRM.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: