MELAYU SUBUR DI KEDAH! Kejayaan Pertama 1Melayu 1Bumiputera! PERKASA Satukan MB PAS Kedah — Ust Azizan, Dengan Tun Mahathir

.

tiada yang lebih mengujakan lebih daripada ini. tiada yang lebih besar daripada TUN M di bumi melayu ini. aku baca article di sini dan sini sgt overwhelmed. tiada orang lain yang lebih mampu daripada TUN M untuk menarik PAS dalam bersama-sama bekerjasama menyatupadukan melayu.

tak kira apa juga implikasi daripada event PERKASA ini, baik atau buruk, ini merupakan langkah pertama yang harus dilihat sebagai perkembangan positif. paling buruk pun DAP, PKR bambu ust azizan. UMNO dikatakan mahu ‘beli’ PAS. diharap ust azizan tidak tunduk terhadap tekanan DAP. kalau jadi.. aku respect ust azizan!

.

PAS tidak asing dalam politik melayu. love them or hate them. pernah bersama suatu ketika dahulu dan berjuang bersama di bawah payung yang satu. mereka juga mempunyai target audience yang sama. rakyat ‘atas pagar’ tidak pernah beza-bezakan melayu yang kedua ini. mungkin tidak di negeri lain. tapi di kedah.. itulah senarionya. mungkin kerena both PAS dan UMNO telah lama bertapak di kedah.

aku kenal sangat pengundi atas pagar kedah. kalau dahulu undi kepada PAS lari kepada BN kerana PAS bergabung bersama DAP.. lepas tu undi lari kepada PAS.. kerana pak lah menolak TUN M dalam premiership nya. orang kedah tak akan sokong mahadhir khalid yang lantang kritik TUN M. orang yang tak terima TUN M sebagai negarawan.. tak layak pimpin kedah.

.

ini merupakan perkembangan hebat dalam gerakkerja perpaduan melayu. ia pasti menarik. ia pasti terbaik. pasti tak carik. tahniah PERKASA. tahniah 1Melayu. tahniah 1Bumiputera

.

“perpaduan Melayu adalah teras kesejahteraan negara ini”

30 hb April 2011 Jam 3 petang di Stadium Sultan Abdul Halim, Alor Setar

.

LONG LIVE ISLAM,

LONG LIVE MALAY  SUPREMACY!

.

One Comment to “MELAYU SUBUR DI KEDAH! Kejayaan Pertama 1Melayu 1Bumiputera! PERKASA Satukan MB PAS Kedah — Ust Azizan, Dengan Tun Mahathir”

  1. tahniah melayu

    1 melayu I bumiputra,sudah sampai masanya bumiputra mentadbirkan negaranya sendiri.

    pru 13 kearah kerajaan Bumiputra untuk Bumiputra.

    selamat berjaya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: