Wahai Umat Melayu.. Janganlah Kamu Sembah Melainkan ALLAH. Tambah-Tambah Lagi Anwar Aljuburi

merujuk kepada tajuk ‘saifuddin creating anwar into a cult leader’ sini

ini perbuatan haram wal haramjadah. si saifuddin ini memang dah penyembah anwar yang tegar. aku bersetuju dengan encik goh soon sin, si tuan punya email dan theunspinners si tuan yang siarkan email.

dia dilihat bersungguh dalam pertahankan tuhannya — anwar al-juburi a.k.a the sex machine a.k.a chameleon. eh tuannya. tak boleh lansung kritik si sex machine ni. baik dari aspek islam, agama, unlawful act, civil, politik, mahupun ilmu hisab dan isap.

semua pun tak boleh. logikkah si jerawat batu ni? en goh kata saifuddin ni nak penyokong memang ikut buta tuli. apa pun anwar kata.. mesti kena kasi turun lu punya kapla. ni apa pesyen demokrasi, lagu ni? ini datangnya daripada parti yang kononnya mengutamakan kebebesan bersuara. enakmen itulah inilah. wayang boleh la.

.

cheh.. nak kritik sikit pon tak boleh. demokrasi taik kucing

en goh dengan bijaksana mengcungkil soalan.. sampai nak kritik pun tak boleh.. adakah saifuddin si jerawat batu ni nak jadikan anwar sebagai.. apanama.. personality cult? ini soalan bagus. ini soalan cepucemas. kahkahkah

soalan itu adalah sangat tak asing lagi bagi anwar berahi aljuburi. malah anwar pernah ditabal sebagai anugerah tuhan pun. oleh sapa? bininya sendiri. kahkahkah dari segi zahir si al juburi.. kita tak nampak pun yang anugerahnya si al juburi ni.  mungkin ada la tu soal batin yang azizah fikir wajar diberikan title anuerah tuhan ni. sebabtulah dia tabal kot.

.

.

permainan playing god-like act ini sangat popular di kalangan pembangkang. menabal anugerah tuhan. kafir mengkafir. beri tiket ke syurga. medosakan orang lain. yang rendah sikit ialah dengan samakan perjuangan masing-masing dengan perjuangan nabi zaman dahulu.. bab-bab ni kita takut la nak sentuh.. sebab bukan kerjabuat kita.. maka bukan hak kita.

dengan ketidak keterbukaan al-juburi dan PKR terhadap kritikan, serta ahli extremist PKR membabi buta dalam pertahankan al juburi.. ini paling tak boleh diterima logik. ini paling tak logik. ini hilang akal punya tak logik.

mungkin sebab pkr sudah tak lagi releven dan reformasi dilihat hanya laungan palsu.. ceramah pkr makin kurang penonton dan ahli-ahli dengan pantas cabut keluar parti dengan kadaran segera. kahkahkah sapa nak tunggu beb. penyokong pon tinggal tak brapa kerat dah.. elok terima keadaan.. bubar saja la. kahkahkah

.

politik aljuburi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: