Teoh Beng Hock RCI : DAP’s credibility at stake.

DAP yang kononnya paling transparent, paling telus, paling baik, paling tolak korapsi.. sekarang hadapi tuduhan korapsi. poodaah!

.

fight for teoh beng hock! bongkarkan korapsi DAP!

sekarang saksi si kontraktor sudah mengaku. dapat projek, tapi harus suap sebahagian nilai projek kembali kepada DAP dalam bentuk sumbangan parti. cumanya tak cukop bukti untuk sabitkan ADUN DAP.

keterangan daripada kontraktor DAP sendiri sudah ada. tapi tak ada bukti dokumentasi untuk jadi bukti. DAP cuci tangan. boleh rilek.. sebab keterangan hanya libatkan teoh dengan kontraktor. kalau ambil kira daripada keterangan sahaja.. boleh juga dibuat andaian yang teoh suroh si kontraktor suap kembali sebahagian nilai projek kedalam parti adalah atas kapasiti sendiri bukan DAP.. tapi kesian si teoh tak dapat pertahankan diri sendiri.

.

DAP pressure SPRM

peguam DAP jelas takut kalau-kalau lebih bukti rusuah dan korapsi DAP dijumpai.. maka dia advise penyiasatan keatas duit yang masuk kembali dalam DAP dihentikan, atas alasan tak ada kena mengena dengan kematian beng hock.

haaa tu dia! kenapa takut? rakyat mahu tahu! mana duit rakyat pergi? kahkahkah apek sudah takuuuut! kahkahkah apek mesti cari sami siam mau kasi jampi satu kali kahkahkah kasi jampi RCI kasi lupa investigate! kahkahkah

.

apek sudah takot! kahkahkah

.

apek sudah awal-awal lagi cuba larikan focus media daripada korapsi apek-apek kepada SPRM bunuh teoh dan tutup siasatan kemasukan duit kontraktor ke dalam tabung DAP. aiyaa.. kenapa SPRM mahu bunuh saksi utama kes korapsi DAP? atau adakah apek sudah takot, hingga apek  terpaksa  bunuh setiausaha politik sendiri? untuk cover ‘baaeeek’ punya korapsi sri kembangan? kahkahkah

apek sudah takut! kahkahkah ini siasat mesti siasat! mana boleh tak siasat! sial la lu apek! lu ingat rakyat bodoh ka? kahkahkah ingat semua orang macam PAS ka boleh kasi angguk-angguk, geleng-geleng saja?? fuck apek!

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: