PROTES AMK GAGAL : Tanda Rakyat Percaya Aljuburi Bukan Saja Kaki Bontot! Malah Kaki Kongkek Pelacur Cina!

demo yang dikatakan akan kumpul ribuan orang, 80 ngo, tanda rakyat tolak video zina anwar. tadi keadilandaily kata 600 orang hadir. sumber. yang best free malaysia today kata ‘Kira-kira 100 penyokong Pakatan Rakyat dan 80 dari NGO’. sumber. kahkahkah

kahkahkah 100 ekor orang daripada 80 ngo? kahkahkah seekor orang untuk satu ngo? kahkahkah ada ngo bawak lebih, 2 ekor kahkahkah ini mana punya keling tulis daa? kahkahkah memang tak dak lain. ni samada keling fmt penipu. atau keling PKR penipu. kahkahkah

tapi sebenarnya puluhan orang saja yang hadir. sumber. kahkahkah sekor orang pakatan wakil 3 ngo. kahkahkahkah malaysian insider lebih kejam dengan laporan kurang dari 30 orang. sumber. kahkahkah

30 orang daripada 80 ngo? warrrgghhhhkahkhakhakhakhakhahakhkahhahakhahhakhaakhahakhakhahk kahhahahahkahahkhkakahkahhahakkahakhakhahkakha khakahkahhahkhakhkahhakhahakhakah kahahkahkhahahhakahkaha maka rationya, seekor orang wakil 2 ngo? kahkahkah malah ada ekor-ekor yang bertindak tamak dengan mewakili hingga 3 ngo? what kind of cirit birit is this? kahkahkah kejam sungguh penolakkan rakyat terhadap protes ini. kahkahkhkakah

cameraman pro pengkangkang ialah yang paling depan sekali. sebab nak close up bagi nampak ramai crowd kahkahkah

apa sebenarnya mesej daripada protes tak jadi ini? simple saja. ni protes pendedahan video bukti zina aljuburi. AMK ajak ramai-ramai protes kalau sehati sejiwa dalam isu ni. strateginya pun bagus. buat hari jumaat, lepas sembahyang jumaat. boleh tarik orang untuk join sekaki.

tapi dalam ribuan jemaah solat jumaat tadi, tak dak orang ‘like’ protes ni kahkahkah. AMK terpedayus malah tertipah dengan ‘like’ di facebook dengan ‘like’ di realiti. dengan tamparan berdengun realiti ini tandanya, rakyat percaya yang figura lelaki dalam video zina itu adalah aljuburi! rakyat menolak anugerah tuhan yang berzina. malah telah pun disabitkan salah meliwat!

kahkahkah aljuburi pasti tak tidur lena! sam ketot pasti tak tidur lena. kak wan memang dah tak tidur malam-malam tanda protes video lucah (kot?) kahkahkah aku bukan sembang kosong! aljuburi memang patut risau. kalau dulu ceramahnya 10 000 crowd paling cikai. tp hari ini? aljubri pening konek, untuk come out with new stunt menjelang PRU13~ lalala

.

One Trackback to “PROTES AMK GAGAL : Tanda Rakyat Percaya Aljuburi Bukan Saja Kaki Bontot! Malah Kaki Kongkek Pelacur Cina!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: