Aljuburi Takut Bayang Kabinet Sendiri. So, PKR Told Kabinet Bayang DAP Is Bullshit. Undermined DAP Told PKR Gila Kuasa, Tak Tahu Kepala-ekor. kahkahkah

pada meeting majlis gabungan 1 mei, DAP usulkan bayang kabinet. tapi biro politik PKR bantah senarai kabinet bayangan dengan alasan portfolio itu adalah kurang penting.

apek orang kerusi DAP

orang kerusi DAP — apek wong ho leng, terasa diri dihina dan jijik dengan diri sendiri lalu berkata,

“Tidak ada asas bagi bantahan itu,”

“ia hanya kabinet bayangan, maka tiadak portfolio yang kanan ataupun kiri,”

wong lagi bertutur si bahalol biro politik PKR itu, buat keputusan tanpa mengetahui “fakta sepenuhnya” mengenai apa yang berlaku pada mesyuarat 1 Mei lalu. atau bahasa kedahnya — tak tau kepala ekoq.

samada 3 ekor wakil pkr itu tidur dalam meeting. atau main psp. atau online facebook. atau lep meeting, isap rokok blakang toilet macam time skolah dulu. kahkahkah ataupun memang mangkok tiga ekor ni memang haram tak tau kepala ekoq sebab memang tak paham bahasa. bahalol sampai apa satu pun tak paham.

brand new bian

orang kerusi DAP lagi mengadu domba, tak puas hati baru bian tak datang meeting.

“baru text kepada saya, kata he terlupa dat meeting ekceli. hati i luke tau. penat akak handle meeting nyah” 

sumber

kahkahkah hantar wakil sebab lupa meeting? woi! ni apa jenis mangkok ayon punya yang berhormat lah? baru bian ni apek ka keling? awat muka macam apek. tapi cakap macam keling kahkahkah tanda meeting pakai marker pen atas kalender tear-off zaman p ramlee ka? kahkahkah

baru bian cuba back-up diri sendiri dengan bertutur,

I only saw line-up 10 minutes before announcement

sumber

kahkahkah ini lagi lawak. dah la sendiri bengong nak mampos terlupa meeting.. pi hantar wakil pulak kena hat bengap. kahkahkah ni yang aku marah ni

PKR SILA DEDAHKAN SIAPA TIGA WAKIL PKR KE MEETING MAJLIS GABUNGAN!

.

kahkahkah nak tengok sikit muka. dah la pi meeting haram satu tak paham! report pulak sploh minit sebelum announcement kahkahkah ni pesyen baru punya bengap. kahkahkah elok mampos terus lagi senang. tak menyusahkan orang kahkahkah

baru bian juga tampil daring dengan memperlekehkan ahli sendiri ali biju. katanya si ali ni tak mampu untuk handle portfolio agama dan perpaduan nasional. kahkahkah kalau dah ketua sendiri kata macam tu.. aku rasa memang dah betul kadok sangat dah si ali ni. kahkahkah

ini MB cadangan aljuburi kepada orang sarawak? kahkahkah patotla.. haishhhhhhh

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: