SUMPAH MELAYU PERTAHANKAN ISLAM! TAKKAN ISLAM TUNDUK DI TANAH MELAYU!

gap sini,my anger sini,bigdog sini unspinners sini

sekarang cerita tentang DAP mahu manipulasi isu-isu kafir kristian. mungkin setelah kejayaan perbalahan kalimah ‘Allah’. bukan saja dapat sokongan bukan melayu. malah yang melayu juga. pak-pak lebai pun sokong. dengan kesempatan ini, aku ingin tahniahkan PAS kerena berikan ruang kepada orang Islam menyokong gerakan anti-islam DAP ini. jika DAP lebih berani dalam isu ini, aku secara total menyalahkan PAS kerena tidak menolak tindakan DAP.

serangan DAP dalam isu ‘al-kitab – berita baik’, juga tiada kemajuan. isu yang tak kemana ini akibat kerajaan terlampau apologetic. macam beri oksigen kepada media dan fanatik kasi bakar line. ini ialah kejayaan bagi mereka.

DAP nampak ruang ini sebagai new playing field. its a soft spot. very delicate issue.

.

sekarang, DAP mahu angkat jentera baru mereka ini ketahap yang lg serius. mungkin dengan bersama bajet dan manpower jgk. kumpulan paderi kafir ni telah diberi mission baru, iaitu jadikan agama kristian sebagai agama rasmi di tanah melayu ini dan PM Malaysia adalah dari kalangan penganut kristian.

ini bukanlah perkara baru, DAP konsisten dalam soal negara islam ini. DAP tak pernah sokong dan tak pernah berlonggar dalam isu ini.

kalau ada pihak-pihak anjur protes.. aku dengan member-member konfirm join! aku akan ajak semua orang yang aku kenal, join.

dan paling haramjadah kalau PAS tak turut kritik pendirian DAP dalam isu ini! kalau PAS tetap sokong isu kalimah Allah, alkitab berita baru, dan isu negara kristian. PAS adalah parti paling laknatullah. aku sebagai anakmuda, akan sampai mampos ingat, dendam pemimpin pas sekarang.

kalau jadi sekali lagi 13 MAY.. aku memang salahkan PAS sebab pesongkan MELAYU ISLAM! dan pecahbelahkan MELAYU ISLAM! harap PAS akan tebus kesalahan mereka dengan beri sokongan kepada perjuangan islam. moga-moga isu ini turns out to be somethng yang boleh dekatkan PAS-UMNO dan umat islam seluruhnya.

SIAPA MELAYU JIKA ISLAM TIADAK DI BUMI INI? BACUL?

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: