PAS HARUS BERANI MENENTANG KAFIR DAP, DAN PERTAHAN DAULAH ISLAM! PAS HARUS DESAK DAP MOHON MAAF! DAP IS THE MOST DANGEROUS ELEMENT IS MALAYSIA RIGHT NOW!

Tahniah UTUSAN Kerena Berani Pecah Tembelang Konspirasi Jahat DAP! Kafir DAP Jelas BIDAP Harus Ditentang Habis-habisan!

usaha DAP mahu jadikan malaysia negara kristian adalah biadap. lagi biadap dan kurang hajar apabila bertekad mahu melantik seorang beragama kristian sebagai perdana menteri.]

DAP IS THE MOST DANGEROUS ELEMENT IS MALAYSIA RIGHT NOW!

RAKYAT HARUS TOLAK CINA BIADAP INI!

DAP MUSUH ALLAH!

.

di kala ini kita tahu siapa pengkhianat islam, dan siapa pembela islam. dan siapa syaitan bisu!

dengan pendedahan siapa sebenarnya DAP ini, rakyat seharusnya sedar. jangan nak tunggu meggi direbus, kembangm barulah terhegeh-hegeh nak letak perencah. nanti haramjadah jadi meggi tu. rasa tak sedap haram tak boleh makan.

aku sokong pendirian pertubuhan pembela islam (PEMBELA),

“Adalah jelas, cara agresif dan konfrontasi masyarakat Kristian yang membawa kes-kes ke mahkamah, laporan polis mereka di seluruh negara dan kenyataan media (mereka) sama ada penggunaan kalimah Allah ataupun isu al-Kitab dalam bahasa Melayu..

“Ini semua boleh dikaitkan dengan gerakan untuk menyebarkan agama Kristian kepada umat Islam,”

sumber

isu kalimah ALLAH dan ‘Alkitab – berita baik’

kedua-dua ini adalah satu benda pelik. membahasamelayukan ajaran kristian.

kalau bab nak cakap melayu ni, yang aku tahu pulak orang bukan islam susah betul cakap melayu. yang buddha, konfem cakap cina. yang hindu cakap tamil. yang buleh cakap melayu tu kita puji lah. jadi kristian pulak konfrem cakap orang putih. nama pulak dah tentu dah nama kristian.

adakah DAP mahu memartabatkan bahasa melayu? adakah DAP ikhlas untuk betul-betul harmoni dan betutur dalam bahasa yang sama? adakah ini caranya mereka ini nak cakap mereka mahukan sekolah satu aliran. dan menolak sekolah mengikut kaum?

jadi dimana rasionalnya nak bahasamelayukan ajaran kristian? melainkan mereka ini berniat jahat mahu menghasut orang melayu untuk menginggalkan iman mereka! ini perbuatan biadap!

.

PAS HARUS BERANI MENENTANG MURTAD!

JANGAN HANYA PANDAI MENUDING JARI.

JIKA BETUL IKHLAS MAHU PERTAHAN DAULAH ISLAM,

PAS HARUS DESAK DAP MOHON MAAF!

PAS HARUS CONTOHI PEMBELA! JANGAN JADI SYAITAN BISU!

.

*PAS hanya tahu sembang nak daulatkan islam. tapi bila tiba masa nak pertahan islam daripada gesaan biadap kafir, PAS kecut telor. PAS jelas hanya berani kritik BN. tak berani kritik kafir, musuh islam yang sebenarnya.

.

Advertisements

One Comment to “PAS HARUS BERANI MENENTANG KAFIR DAP, DAN PERTAHAN DAULAH ISLAM! PAS HARUS DESAK DAP MOHON MAAF! DAP IS THE MOST DANGEROUS ELEMENT IS MALAYSIA RIGHT NOW!”

  1. musuh utama Islam ialah orang Islam itu sendiri.Lihatlah sejarah kerajaan Islam lampau sebagai contoh.Bukakah orang Islam sendiri yang meruntuhkannya.Sekarang sejarah itu sudah menghampiri kepada kita sekarang.Bersiap sedia kita untuk menjadi seperti orang yang terdahulu….menyesali diri sendiri.. ditindas… dihina.. sehina-hinanya.Bukalah mata hati untuk melihat apa yang sedang berlaku terhadap semua negara Islam sekarang ini.Apa maknanya ini semua…. fikirlah dengan akal yang paling bersih.Sejarah kejatuhan umat Islam akan kembali berulang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: