FATWA POLITIK PAS : HARAM ZINA, JIKA ADA EMPAT SAKSI. HALAL ZINA, JIKA TAK ADA EMPAT SAKSI

politik malaysia semakin sarkis. pas nak politikkan agama. dap pon nak politikkan agama. pkr nak politik mencarut. mungkin lepas ni akan tampil dengan kempen membudayakan mencarut di kalangan masyarakat. ‘halal mencarut jika mangsa carutan ialah kerajaan’ dirasmikan oleh ketua pengkangkang sendiri — aljuburi the sex machine. kahkahkah

apabila cakap isu politikkan agama, PAS memang juara. isu video lucah memang terrbaik! kahkahkah macam-macam fatwa dikeluarkan. kesimpulan daripada semua fatwa itu ialah;

HARAM ZINA jika ada empat saksi.
HALAL ZINA jika tak ada empat saksi.

maka siapa yang dedahkan ‘ZINA HALAL’ yang ada tak ada empat saksi ini, akan dikenakan qazaf. ini untuk menguatkan lagi fatwa halal itu sendiri.

fatwa terbaru  YB N. ajis. tak jilat kaki aljuburi, tak boleh masuk syurga. sumber

“Orang yang terbabit dalam komplot video berkenaan akan teruk nanti, selagi tak jilat kaki Anwar atas dunia ni, tak boleh masuk syurga dan ini sudah sah tak masuk syurga.” – YB N.ajis

.

apabila ada roket ke syurga

jika dulu PAS adalah pengedar tunggal tiket ke syurga. tapi sekarang ada pulak roket untuk ke syurga. di sarawak, DAP melibatkan jesus christ dalam kempem politik mereka dengan berkata ‘vote against BN is a vote for jesus’. DAP juga melebelkan BN sebagai agen dajjal — “BN is an anti christ agen”.

.

.

kini timbul isu projek negara kafir DAP. isu konspirasi pihak gereja kristian/DAP mahu menghasut umat islam menginggalkan iman kepada Allah S.W.T.

cara tak lansung, mungkin dengan pelbagaikan maksud ‘Allah’ itu sendiri, apabila kristian juga mahu menggunakan perkataan ‘Allah’. walaupun ketaksamaan sifat antara tuhan kristian dan tuhan islam.

tuhan kristian ada tiga. dipanggil konsep triniti. ini akan mengelirukan umat masyarakat. sebagai contoh isu gereja sarawak yang memapangkan slogan ‘Allah anak mary’. ini bertentangan dengan ajaran islam. Allah tiada anak dan tidak diperanakkan. Allah adalah esa.

isu ‘projek negara kafir DAP’. jika dulu jeff ooi berkata yang dia tak perasan ada ikrar sedemikian kerena sibuk bermain ipad.. tetapi dia tampil dengan laporan polis yang bertentangan dengan kata-katanya sendiri, dan nyatakan yang tiada ikrar sedemikian di majlis itu. paderi-paderi yang dipanggil juga berkata demikian.

jumaat lalu, seorang ahli DAP — razali pulak berkata lain.

ini dah pelik. ini tak lain tak bukan ada orang tipu. sama ada ahli DAP tipu. atau pemimpian DAP penipu. atau paderi gereja yang tipu. atau pun DAP menjerumuskan paderi kristian kedalam kancah kepenipuan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: