TERDESAK! Penyokong PKR Hanya Tinggal GAY dan Bapak-Bapak Ayam. Even Makcik FELDA Pun Tak Percaya Aljuburi

parahhh

penyokong parti kongkek2 romen2 (PKR) sudah tiada. ini dapat dilihat ceramah dan event aljuburi sendiri tak dak orang. kalau budak-budak hingusan PKR lagi lah.

jika dulu gambar event pasti disertakan dengan jumlah crowd yang ramai. sekarang gambar event terhad gambar close up. berita kemasukan ahli baru pun dah takada. lagi keluar riban-riban ada setiap tahun.

ini tanda-tanda PKR dah nak mampos. menjelang PRU13, boleh siap-siap ditalkinkan.

golongan yang ada dalam PKR samada golongan yang mudah ditipu, golongan yang suka gosip-gosip panas, atau golongan luar tabii dan bapak-bapak ayam.

kalau dengar cakap anugerah tuhan mereka — aljuburi, kerajaan ni memanglah tak reti buat kerja lansung. macamlah kalau dia perintah semua rakyat dapat elaun cola RM500, ron95 free. bagi golongan lauk, golongan asyik kena tipu.. masuk MLM kena tipu, meniaga kena tipu, main kutu kena tipu.. haa geng-geng ni memang makanan si aljuburi lah. kahkahkah pulak dijanjikan gula-gula skit, terus percaya. kesian.

geng golongan gosip panas pulak suka aljuburi sebab tiap-tiap bulan ada gosip panas. kenapa gosip? cerita orang nak bunuh dia, bukti? gambar rim pecah. kahkahkah tuduhan culik anak, bukti? seketul sms beharga RM0.15 satu yang siapa-siapa saja boleh hantar even orang pengkangkang sendiri.

aljuburi? korek.. correct.. korek.. correct.. korek.. correct.. 

golongan luar tabii dan kaki kongkek memang suka aljuburi sebab, ada ulamak yang sering menghalalkan perbuatan-perbuatan ini. sekarang kongkek sudah dihalalkan oleh PAS. kongkek halal jika tidak ada empat saksi. kahkahkah lesen besar diberikan oleh pengedar tunggal tiket ke syurga, naik roket. kahkahkah

aljuburi  dalam berpolitik terdesak

apabila sudah tiada modal kembali fitnah lama — bunuh orang, rasuah, zalim, ambil kekayaan negara, tindas  bla bla. fitnah lama xcukup terpaksa mencarut-carut dang gelarkan nama. macam budak-budak sekolah bergaduh. kahkahkah orang yang terdesak akan mengambil tindakan terdesak. ini politik murahan.

yang best si isteri tak menolak perbuatan si suami mencarut, malah pertahankan budaya keji ini. mungkin inilah pkr at its best kahkahkah si suami carut-carut, si isteri back up kahkahkah tak pernah berlaku dalam sejarah politik. pemimpin terkemuka sampai mencarut-carut kahkahkah

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: