AWAS! Keganasan Mat Sabu Terhadap Polis!

“saya dimaklumkan oleh mat sabu mengenai cara mengejutkan beliau ditahan. Beliau membonceng motosikal ketika menuju ke masjid negara kira-kira 12.30 tengah hari apabila sebuah kereta polis mengesan beliau dan dengan sengaja melanggar motosikal untuk menahan beliau.

“motosikal itu jatuh. Lutut kanan beliau cedera teruk. Meskipun tidak patah, tetapi tidak boleh berjalan. (Malah) tidak boleh berdiri tanpa sokongan,” — kata ahli parlimen subang, r sivarasa

.

.

kahkahkahkah kahkahkahkah

kahkahkahkah kahkahkahkah

ini berita soheh!

kahkahkah bukan polis yang langgar mat. kahkahkah mat yang langgar polis kahkahkah

kahkahkah dok tak dok pi hantam blakang land rover polis awat mat? kahkahkah

.

jelas, insiden-insiden abnormal, paranormal yang pelik lagi diluar tabii ini sungguh tak dapat dihadam akal dan minda. kahkahkah

keganasan mat sabu makin melampau-lampau. kahkahkah kelibat mat sabu dilihat melanggar land rover polis adalah sangat kejam, dan tidak berperikemanusiaan terhadap diri sendiri. kahkahkah

.

keterdesakan mat untuk mencari cerita panas, untuk terus berada diruang “artikel terhangat” malaysiakini dan “most read” minsider, dilihat sangat menyedihkan.

daripada insiden paranormal ini, maka jelaslah kenapa mat sabu lebih disukai untuk memegang jawatan timbalan presiden PAS. mana mungkin anda melihat aksi ini dibuat oleh wakil-wakil kem ulama — ustz nasharudin, ustz  Azizan Abdul Razak.

   

.

ternyata cubaan mat untuk menipu melayu sekarang agak sedikit susah dengan wujudnya video, dan camera di setiap angle. tak macam awal 2000. damn!

.

kepada pihak polis, awas! diminta lebih berhati-hati jika ternampak kelibat orang-orang atas pengkangkang. kot-kot kena langgar pulak. time-time modai tak dak ni bukan buleh. haishh!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: