SEBELUM VIDEO — ‘Pajero Langgar Saya’, ‘Polis dah macam gangster’ …. LEPAS VIDEO — ‘Polis bohong, saya dirempuh Proton Waja, bukan Pajero’

kahkahkah kahkahkah

keris mat labu yang makan tuan

kahkahkah kahkahkah

mat labu nampak keliru dalam hujah pertahankan dakwaan dirinya. kahkahkah

11 Julai, mat kata pajero kasi hantam sama mat. tapi lepas video sudah keluar, mat kata waja kasi hantam sama mat. keadilandaily

.

kahkahkah kahkahkah  mat labu ternyata susah untuk menipu melayu , di dewasa ini. kahkahkah kewujudan teknologi yang dikenali sebagai rakaman video dilihat sebagai medium yang acap kali kasi potong line mat labu. kahkahkah

dalam video nampak bukan land rover yang langgar mat, tapi mat yang langgar land rover. maka mat terpaksa tukar pendirian hidup. mat kata dilanggar waja.

TAPI? TAPI? TAPI?

.

.

TAPI? ERRR? ER?

.

 .

pemimpin tertinggi PAS yang satu ni, nyata sangat unik dalam mengeluarkan dakwaan. kebolehan berhujjah sehingga bertentang dengan hujjah sendiri dilihat sebagai satu fenomena sangat mengagumkan. ternyata PAS punyai taste yang tersendiri untuk memilih pemimpin.

aku tak nampak macam mana mat labu nak tarik balik dakwaan asalnya. adakah dengan mendakwa, malaysiakini dan freemalaysiatoday adalah sebenarnya agen rosmah? atau site tersebut dihack oleh rosmah malam-malam sebelum rosmah basuh kaki untuk masuk tidur? atau mat sendiri tak sedarkan diri, dan meracau semasa meyebut land rover dulu.

haishh, penin. tapi apa2 hal, moga lebih banyak pemimpin PAS muncul dengan punyain ciri-ciri mat labu. supaya kelantan dan kedah lebih maju dan menuju wawasan 2020.

.

nasihat kepada mat labu – KALAU ANAK JANTAN, SAMAN POLIS TEROS! TAK PAYAH ANCAM-ANCAM NAK SAMAN!

One Comment to “SEBELUM VIDEO — ‘Pajero Langgar Saya’, ‘Polis dah macam gangster’ …. LEPAS VIDEO — ‘Polis bohong, saya dirempuh Proton Waja, bukan Pajero’”

  1. SALAH TU..NAJIB YG LANGGAR SAYA…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: