Archive for August, 2011

August 27, 2011

Mat Labu Mahu Tukar Sejarah Bila Tawan Putrajaya. Mahu Jadikan Komunis Sebagai Pejuang Kemerdekaan. Manakala Polis dan Tentera Melayu Sebagai Penderhaka Kerana Berkhidmat Untuk British

“dekat nak merdeka nanti, siarlah cerita mengenai bukit kepong. bukit kepong ini, polis yang mati itu polis british. hat (yang) serang Bukit Kepong itulah pejuang kemerdekaan yang sebenar, yang serang bukit kepong itu mat indra muhammad indera). dia melayu tapi semua sejarah itu ditutup.

“padahal mat indera yang mengetuai operasi itu akhirnya dihukum gantung,” – utusan

.

mat labu memetik cerita bukit kepong dalam ceramah di tasek gelugor, penang. dia ceritakan bagaimana kononnya seorang melayu bernama mat indera yang dia gambarkan sebagai pejuang kemerdekaan sebenar.

mat indera kononnya ketuai operasi menyerang balai polis british di bukit kepong itu.

read more »

Advertisements
August 27, 2011

SHOCKING! A Prominent Member of Perak DAP Is A Kaki Rembat Duit Orang Mati! Is A HARAMJADS SUNGGOHS!

adun sungkai, a sivanesan dituduh mengebas duit yang sepatutnya disalurkan kepada ibubapa kepada kanak-kanak yang mati terjatuh parit pada 2003.

tuduhan dan repot polis dibuat oleh ketua cabang pkr tmn ehsan tasek, ms arjunan.

jangan masuk campur!

read more »

Tags: , , , , ,
August 27, 2011

ISU LYNAS — YB Fuziah Terdesak! Menuduh Karam Singh Walia Mahu Tanding Parlimen Kuantan Pada PRU13 Kahkahkah

setelah dibambu terok pendedahan yang dibuat karam singh walia, kuantan MP fuziah salleh, dalam cubaan terdesak mempertahankan imejnya, mahu saman TV3, karam singh dan ti lian ker (ketua mca kuantan).

fuziah mendesak ke3-3 pihak itu mohon maaf secara bertulis dan kasi bayar sejumlah kerugian kerana memberi tekanan kepada fuziah.

.

.

kahkahkah sapa suroh tekan si puziah? kan dah kena bayar! kahkahkah lu mau bayar ka takmau bayar? kahkahkah tak mau bayar gwa kasi saman lu satu kali kahkahkah

secara lebih kurang, kata-kata fuziah bermaksud, tv3 tak patutlah siarkan sesuatu yang burukkan namanya.

read more »

August 23, 2011

Hishamudin Hina Melayu Depan Cina — Adakah Apek-Apek Gelak Bersama Isham, Atau Gelakkan Si Isham — Si Melayu-Syok-Sendiri Ni Yang Bodohkan Bangsa Sendiri

.

.

antara hinaan dalam ucapan isham — si pakcik tua tak kawin-kawin, sbb perasan liberal, perasan western ala hollywood; yang spermanya mungkin terdapat dgn surplusnya di parit-parit tepi rumah-rumah pelacuran di brickfields

1. malays are muted

2. malay lazy readers, lazy thinkers

3. malays are stupid, malays are bodoh

read more »

August 20, 2011

PAS PATUT MALU BICARA SOAL ISLAM! MAT SABU WAJIB MALU BICARA SOAL ISLAM!

sebelum bukti keluar,

.

.

.

.

.

.

LEPAS BUKTI DIKELUARKAN?

.

.

what the?

.

MAT LABU SI PENIPU  WAJIB MALU BICARA SOAL ISLAM!

August 19, 2011

EDISI KHAS! Hero Sekongkolan PAKATAN Yang Hilang JANTAN KAHKAHKAH

.

berat tuduhan baginda anak minda terhadap ummi.

banyak nak mampos detail yang diceritakan. kisah seks. kisah dara. kisah bapak tak mengaku anak. kisah mata duitan. kisah projek. kisah liwat. kisah buku 50 dalil.

TAPI, kalau kes aljuburi liwat, aljuburi main konda-kondi sama amoi macam-macam bukti diminta. dari segi islam. dari segi sains lah. qazaflah, apa lah.

read more »

August 14, 2011

Relevenkah Jabatan Islam di Malaysia, Mempromosi dan Berdakwah Islamiah Secara Besar-Besaran

di dalam dunia yang didrivekan oleh marketing.. perlukan islam juga ligat bertabligh, berdakwah secara besar-besaran dan tidak secara besedarhana? perlukah kita lebih bersifat oppurtunist dan competitive?

read more »

August 14, 2011

Malaysiakini Siarkan Sisipan Iklan Dakwah Kristianisasi Dalam Portalnya! Lagi Bukti Wujud Usaha Memurtadkan Umat Islam Secara Besar-Besaran

.

mula-mula aku ingatkan iklan kepunyaan malaysiakini, tapi meleset, rupanya iklan google. daripada pertanyaan aku kepada sohabat, aku difahamkan yang iklan itu berbayar. juga bukan mesej daripada google sendiri.

namun ia tetap bukti wujudnya usaha penyebaran kristianisasi yang dilakukan secara besar-besaran. cumanya, malaysiakini mungkin tidak terlibat dalam situasi ini.

read more »

August 6, 2011

Kegunaan Sebenar BIBLE Versi Bahasa Melayu Sudah Dibongkar!

lim kit siang berkata JAIS tidak menghormati kristian

bar counsil  kata JAIS tak ada hak halang umat islam masuk gereja

khalid samad kata tindakan JAIS nak menghapuskan dakyah kristian memurtadkan islam adalah sesuatu yang tak patut

tuan ibrahim kata JAIS tak patut kacau urusan kristian nak memurtadkan umat islam

khalid ibrahim arah semua orang tutop mulut.

read more »

August 6, 2011

GEMPAR! Hassan Ali Letak Jawatan Lepas Kemuka Bukti Kepada Pimpinan Tertinggi PAS

adakah itu akan terjadi? ini kerena press statement luar biasa yang dikeluarkan oleh khalid samad yang awal-awal lagi mem-bamboo hassan even belum pun dengarkan penjelasan hassan ali.

.

hassan jelas diperlakukan seperti orang luar. seperti kes zulkifli noordin dahulu. dejavu..

di dalam bincangkan isu JAIS’ raid, khalid samad, timbalan pesuruhjaya PAS selangor masih mahu berpolitik apabila masih mahu mengaitkan musuh politik mereka, najib yang pergi ke vatican city dan bertemu pope.

read more »