BERANTAKAN! Pak Aljuburi Sound Karpal Singh — “Biar Mat Labu Explain Sebelum Serangnya kahkahkah

karpal yang menyelar mat labu kerana statement pro-komunisnya. dan hari ini aljuburi sudah kasi sound satu kali kepada pengkritik mat sabu iaitu termasuk karpal juga.

kata aljuburi,

Mohamad sepatutnya diberi ruang untuk menerangkan keadaan sebenar terlebih dahulu sebelum dikecam tanpa usul periksa oleh media arus perdana.
mkini

kita tidak harus lupa yang karpal juga kecam mat labu. mungkin ini cara aljuburi lepaskan rasa tak puas hatinya terhadap singh. nak sound straight mungkin tak berani. kahkahkah

aljuburi sound media supaya buat usul periksa kahkahkah lawak sungguh kahkahkah sapa yang tak usul periksa? mungkin aljuburi sudah disalah inform kahkahah

.

tabal si mat indera sebagai pejuang kemerdekaan tapi bukan tanda sokongan terhadap komunis? seperti undi umno tak bukan undi itu untuk barisan nasional? kahkahkah

tabal si mat indera sebagai pejuang tapi tak kenal siapa member-member seperjuangan mat indera. goh peng tun pon tak kenal. baca utusan baru kenal? kahkahkah

nak sound utusan, terpalit kat singh. kahkahkah

.

nampaknya isu komunis ini jadi semakin sarkis.  lagi lawak kenyataan aljuburi ialah dia kata,

“mereka bersama pimpinan Umno terus menyerang Mohamad Sabu tanpa diberi ruang untuk membela diri di atas dakwaan yang dimainkan oleh media milik mereka.

tak beri ruang? kahkahkah bila ditanya dia kata tak ingat! kahkahkah bukan tak bagi ruang kahkahkah

yang lebih misteri.. kenapa media sekongkolan pakatan sendiri tak berikan publisiti kepada mat labu? adakah mahu tutup isu? kenapa nak salahkan media lain? sedangkan media sendiri pun tak ulas banyak. kahkahkah

aljuburi? korek.. correct.. korek.. correct.. korek.. correct..

cakap  kelentong ni kalau dulu laku la. sekarang dah tak laku la bodoh kahkahkah aljuburi mungkin dah lama tak dapat store kunyit, kepala hotak dia lari setting kahkahkah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: