Tak Ada Isu — Mahfuz Kata Isteri Perdana Menteri Tak Patut Beri Ucapan Selamat Hari Raya

kahkakah nampaknya mahfuz kantoi tengok tv ‘kroni’ kahkakkah walaupun member2 lain lancar boikot, walaupun katanya penyokong-penyokong pakatan dah tak tengok tv ‘kroni’ tapi mahfuz tetap setia dengan tv-tv ‘kroni’ barisan kahkahkah

mahfuz tak puas hati dan berpendapat rosmah tak patut beri ucapan aidilfitri di tv padahal pemimpin sekongkolan pakatan hanya ucap di twitter.

kahkahkah dah lama berbulu nampaknya. mungkin mahfuz dah lama isi borang nak buat ucapan dalam tv, tapi tak lepas-lepas kahakahkah teruskan lagi usaha ya. tvpas, tvselangor pon tak masuk? kahkahkah pisang.

namun adalah keterlaluan apabila mi menulis sebagai,

Mahfuz berkata beliau tidak menolak kemungkinan Rosmah sendiri yang memaksa supaya diberikan slot khas untuk dirinya yang disiarkan berturut-turut sejak 1 Syawal.

mi

untuk mengulas apa yang berlaku adalah satu hal. kita boleh faham. mungkin mereka ketandusan isu. mungkin mereka ketandusan pemikir.

tapi untuk speculate yang mungkin rosmah memaksa supaya diberikan slot aidilfitri adalah keterlaluan. keterdesakan yang keterlaluan. nampaknya apabila sudah tiada ahlil politik yang dapat mereka serang.. mereka akan serang isteri kepada ahli politik pula.

.

seperti pergi berperang, askar islam hanya dibenarkan berperang dengan askar lawan sahaja. tetapi tidak mereka yang tidak memegang senjata, orang tua, wanita dan kanak-kanak.

seronoklah puak-puak ni kerena rosmah tak punya platform politik seperti pentas untuk berceramah pertahan dirinya. tak mampu dan tak ada channel. tidak punya kawasan dun atau parlimen untuk bertanding.

mereka boleh terus menyerang orang yang tak berupaya dengan bebas. umum tau jenis orang macam mana yang suka serang orang yang tak sama saiz dan upaya dengannya.

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: