Balik Kelantan Masih Sesak Walaupun Selepas 10-15 Tahun YB MB N. ajis Memerintah. No Inisiatives? or Even No Clue?

.

“Walaupun negeri-negeri lain seperti kuala lumpur berlaku kesesakan, mereka mempunyai agenda untuk menyelesaikannya dengan perancangan yang strategik tetapi tidak di kelantan,” — timbalan menteri kewangan, datuk dr. awang adek hussin

sumber : utusan

tak mampu? tak tahu? tahu tapi buat-buat tak tahu kerana tak reti?

kalau dah 15 tahun masih tak reti-reti, eloklah YB MB letak jawatan, bersara awal, beri laluan kepada orang yang pakar..

jangan sayangkan sangat kerusi YB tu. macam isu air, walaupun selepas tun mahathir berikan RM600 juta secara berperingkat kepada YB MB untuk selesaikan masalah air, tapi masih tak settle-settle jgk. baca sini. kepada YB MB, kalau tak boleh handle.. elok letak jawatan.

YB MB sendiri janji akan letak jawatan jika tun mahathir letak jawatan. jika janji sendiri tak boleh dipakai.. apakah ada nilai lagi untuk kata-kata yang keluar daripada mulot YB MB? lembu pun boleh dipegang pada tali, jika manusia tak boleh dipegang pada janji, apakah maksudnya manusia itu sama level dengan ….?

.

3 Comments to “Balik Kelantan Masih Sesak Walaupun Selepas 10-15 Tahun YB MB N. ajis Memerintah. No Inisiatives? or Even No Clue?”

  1. serambi MEKAH katakan memanglah SESAK dek non oiii SESAK NAFAS sebab tu MB N.AJIS SAKIT JANTONG kot?

  2. Em….pemimpin PAS Kelantan tahu jadi wakil rakyat aje…kerja….tak tau…..kalau apa2 berlaku….takdir……usaha tiada langsung.Jlan KB – K.Krai patut lama dah ada Altanetif.Buat le Lebuhraya….em……tak ada usaha.Nak buat pun mesti ada tol…kata negara kebajikan.Apa le dia orang ni.

  3. Senang je alasan pas. Dah takdir, nak wat cam . Takkann nak Melawan takdir. Kat mekahpun Ada jam juga. Marilah kita doa byk2 koT Jalan tu boleh tetiba jadi highway

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: