Archive for October, 2012

October 24, 2012

No Wonder..

yg sorang nak bolot kerusi, yang satu lagi nak bolot 2,3 kerusi

TG N.ajis umum akan pertahan kerusi
kahkahkah mungkin sampai 2020
secara jujur, aku tak terkejut TG N.ajis mahu terus bertanding.
tak kisah pun sebenarnya
tapi… kahkahkah lawak lah.

kalau mau, cakap mau
buleh pulak cakap terpaksa bertanding
kerena setiausaha terlepas cakap
kahkahkah excuse jenis apakah ini
man up la atok
kahkahkah

.

DAP pulak tolak usul polisi Karpal – one man, one seat
polisi yg simple
tujuannya mudah faham
beri ruang utk org2 baru
elak sifat tamak
tiada yg pelik DAP tolak beri ruang utk org2 baru naik
oleh sbb pimpinan tertinggi DAP hanya utk keluarga dan kroni shj

.

patutlah masing-masing tak senang dudok selagi PRU13 tak diumum

Advertisements
October 24, 2012

Why u no gentlemen? haha

Once upon a time,

and

gentleman : yes, yes true, its me

read more »

October 18, 2012

KEBETULAN? Budaya Samseng UNCIVILISED Penyokong DAP Tmn Kaya, Bersih DAN Pistol bodyguard YB Aljuburi..

ceritanya di taman kaya, ipoh. seorang penduduk tak nak bayar yuran pakguard. namanya Simon Thong, 62 tahun, guru.

penduduk taman rasa tak adil sebab simon tetap rasa benefit gated community project dorang. jadi hati sudah panas, maka cerita pun bermula.

.

ugut-mengugut, caci maki, hina dan last sekali

read more »

October 17, 2012

Lagi Anak Kit Siang Mahu Bertanding GE13 kahkahkah Tak Kasi Chan!

blog stopthelies ada laporkan seorang lg anak kit siang mahu berpolitik. kahkahkah katanya mahu bertanding di kerusi DUN di penang.

ini merupakan satu lawak besar.
lawak antara komunis.
lawak dinasti. kahkahkah


lim hui ying, anak paling bongsu dinasti tokong lim

read more »

October 11, 2012

PKR cuba kaitkan najib dgn soros bukti PKR terdesak kahkahkah

muka hanjing bersama tuannya..

baca: PKR gesa Najib penjelaskan dakwaan jumpa Soros pada 2010

.

kahkahkah
belum sempat suaram nak jawab,
dah nak elak-elak
dah nak taici-taici
kahkahkah

.

najib jumpa soros?
mana bukti?
ada video? ada rakaman suara?
kahkahkah
bukti adaaaaaaaaaaaaaaaaa!
tapi dalam peti rahsia di sempadan zimbabwe
kahkahkah
rahsiaaaaaaaaaa!
takboleh tunjuk!
jgn cabar!!
kahkahkahkah
kahkahkah

read more »

Tags: , , , , ,
October 10, 2012

Lagi ancaman Malaysia Bankrup Oleh Sekongkolan Pengkangkang, Lagi dan lagi dan lagi Bila nk bankrap sebenarnya? Bosannnn..

ini dipetik drpd blog YB aljuburi. tajuknya “Malaysia menuju bankrap acuan ekonomi Najib – Nurul Izzah”

.
aku dah lost count berapa kali dah ugutan seperti ini dicanang2.
dah terlampau-lampau banyak kalinya kahkahkah.
aku pasti anda semua pun perasan