Lagi ancaman Malaysia Bankrup Oleh Sekongkolan Pengkangkang, Lagi dan lagi dan lagi Bila nk bankrap sebenarnya? Bosannnn..

ini dipetik drpd blog YB aljuburi. tajuknya “Malaysia menuju bankrap acuan ekonomi Najib – Nurul Izzah”

.
aku dah lost count berapa kali dah ugutan seperti ini dicanang2.
dah terlampau-lampau banyak kalinya kahkahkah.
aku pasti anda semua pun perasan
.
kalau dorang expect rakyat takut setiap kali dorang canangkan isu ini,
sepatutnya rakyat dah mati ketakutan
sebab banyak kali sangat dah kahkahkah
tapi, sampai sekarang Malaysia tak bankrap-bankrap jugak!

malaysia bankrap lg? huarghhh!

apadah jadi dengan perkiraan pakar-pakar strategi sekongkolan pengkangkang?
salah kira? salah data? calculator rosak?
bila sebenar Malaysia nak bankrap ni?
.
sekongkolan pengkangkang sepatutnya try harder
orang muda sekarang lebih pintar
dengan salah perkiraan yang meleset tak habis2,
aku kesian pulak
.
kalau sekongkolan memerintah negara,
dengan perkiraan yang kerap meleset..
mungkin Malaysia akan benar bankrap
.
itu hari guan eng ramal 2019 malaysia bankrap, sini

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: