Posts tagged ‘Anwar’

January 22, 2013

Every Year They Say.. Bankrupt They Say

MALAYSIA HAS ECONOMIC ‘GRAVITY-DEFYING’ GROWTH – BANKERS, ECONOMISTS SAY

BANKRUPT, BANKRUPT, BANKRUPT – DAP, PKR, PAS SAY.. EVERY! SINGLE! YEAR!

read more »

January 16, 2013

KL112 HKR – WELCOME TO JACKASS! FUCK YEAH

read more »

January 15, 2013

HKR KL1112 – Fake Pictures, Fake Numbers, Fake People Going For GE13

Protesters on the Roof and in trees!

impossibru

sorcery is this

kahkahkah

January 12, 2013

Hanya 45 000 Peserta! Still A Long Way To Putrajaya. Too FAR

.

harapan 1 juta brader anwar bin ibrahim tak kesampaian
nafsu tinggi,
tapi power takde

kahkahkah

aku dah kata, tu sbb pakatan xnak buat kt bkt jalil
kalau tak, std kosong separuh

kahkahkah

hanya 45 ooo kata polis sini
1oo ooo kata meloyakini sini

bgaimana anwar mahu jd pm dgn hanya kekuatan 45 000 undi?

read more »

January 12, 2013

Pakatan Vow To End Corruption.. All Eyes At Ngeh, Nga

only 50 000. long way to go to 1 million

meroyaninsder – pakatan pledge to corruption

while umno/barisan already cleaning the house,
now only pakatan seems to get the idea

khir toyo out
shahrizat out
some stil in court, waiting

umno/barisan not just talking
party members are actually get booted out

read more »

January 10, 2013

Enggan Upgrade Venue Himpunan Lebih Besar – Pembangkang Tak Yakin Turp Up Lebih 30 000

parti2 pembangkang malaysia rancang sebuah himpunan jan 12 ini
mereka yg diselubungi krisis, kontroversi,
harap himpunan akan naikkan semangat pnyokong2 hadapi PRU13
dan ia juga adlh satu2 harapan mereka

Isu Penyingkiran Hasan Ali drpd Exco S'ngor -- Laporan Biadap Meloyakini Secara Sistematik Cuba Heret Institusi Kesultanan Melayu Utk Kepentingan Politik Mereka

mereka tiada isu2 utk tarik pngundi2 atas pagar
strategi terakhir adlah agar undi penyokong sndiri tak lari pula

mereka mengharap himpunan ini mnjadi game changer
kalau mungkin ‘timbul’ kekacauan, akan ada police brutality
kalau pmimpin mereka ditahan polis, akan ada political prisoner
kalau ada permintaan yg tak dikabul, akan ada abuse of power

read more »

January 10, 2013

Rakyat Usah Terus Jd Mangsa Kena Tipu Pakatan pada PRU13

aku ingin ingatkan rakyat agar tak terus jadi mgsa pd PRU13 nnt
mngsa kpd kerakusan penipuan tnpa batasan sekongkolan pakatan

tak serikkah rakyat setiap kali ditipu guan beng,
tak serikkah rakyat setiap kali ditipu n.ajis, mahupun anwar aljuburi?
ditipu dgn pelbagai penipuan utk pastikan parti mereka menang
lantas mengorak langkah ke putrajaya

tambah pulak, najib dah pesan undi BN untuk maju, undi Pakatan tak menentu

read more »

January 9, 2013

Isu Pampasan RM207b – Nizar Tak Wajar Permainkan Mangsa Dlm Keterdesakan Survival Politik Peribadi

walaupun sebelum ini diselubungi kontroversi
kali ini nizar cuba muncul sbgai pejuang kemanusiaan
ini mngkin peluang terakhir baginya utk kmbali releven
tapi malangnya, cubaan kali ni pun tak seberapa
sebaliknya tak berhati perut
krna beri harapan palsu kpd org2 y mgharap

read more »

January 8, 2013

Isu Kalimah Allah : Simbol Ketuanan Cina DAP Dlm Sekongkolan Pakatan

aku tak boleh terima bila hadi keluarkan amanat ini hanya kerana satu gesaan DAP mahu kalimah Allah dibenarkan penggunaannya kpd kristian

PAS sprti dah siap tunduk kpd DAP
nampaknya wujud ketuanan cina DAP dlm sekongkolan pakatan

minta tuan-tuan ingat
pd hari2 awal PAS memilih DAP sebagai saudara
katanya mahu tarbiah mereka mendekati islam

mulanya guan eng quote saidina umar
ada pula yg quote Alquran dan hadis
tapi hari2 itu nampaknya sudah terlalu jauh berlalu

read more »

January 8, 2013

Isu Kalimah Allah : Hadi Keluar Amanat Baru

jijik! sampah! lemah!

tiada yg lebih jijik!
PAS tunduk kpd gesaan ketuanan cina DAP

ketuanan cina DAP dlm pakatan – gambar ini menjelaskan keadaan

n. ajis benarkan (meroyaninsider), hadi benarkan (meloyakini),

bishop lega,

read more »