Posts tagged ‘bersih’

January 21, 2013

Bar Council — Kids Can Participate In Political Rally.

kids can go to political rally?
wtf! this guy is a crackhead or smethng?

politics is for voters
kids cannot vote, then why the heck they r doing at political rally?

all i can see is bar council being used as opposition’s tool
lim should bertanding as a yb, below should be his campaign posters

more: mole

KIDS CAN PARTICIPATE IN POLITICAL RALLY

ONLY PAKATAN ‘S RALLY, OFCOURSE

read more »

Advertisements
January 10, 2013

Enggan Upgrade Venue Himpunan Lebih Besar – Pembangkang Tak Yakin Turp Up Lebih 30 000

parti2 pembangkang malaysia rancang sebuah himpunan jan 12 ini
mereka yg diselubungi krisis, kontroversi,
harap himpunan akan naikkan semangat pnyokong2 hadapi PRU13
dan ia juga adlh satu2 harapan mereka

Isu Penyingkiran Hasan Ali drpd Exco S'ngor -- Laporan Biadap Meloyakini Secara Sistematik Cuba Heret Institusi Kesultanan Melayu Utk Kepentingan Politik Mereka

mereka tiada isu2 utk tarik pngundi2 atas pagar
strategi terakhir adlah agar undi penyokong sndiri tak lari pula

mereka mengharap himpunan ini mnjadi game changer
kalau mungkin ‘timbul’ kekacauan, akan ada police brutality
kalau pmimpin mereka ditahan polis, akan ada political prisoner
kalau ada permintaan yg tak dikabul, akan ada abuse of power

read more »

January 15, 2012

Penggunaan Dakwat Kekal Tak Jamin Pilihanraya Adil — Anwar, Mahfuz, Kadir Sheikh Fadzir kahkahkah WOIT AWAT TAK HABAQ KAT AMBIGA ITU HARI WOIT!!

aku pening betul. hari ni kadir sheh fazer pulak bercakap pasal dakwat kekal dlm meloyakini. katanya tak jamin pilihanraya adil. mengapa tak cakap awal-awal dengan ambiga? penat-penat dia lepaskan  haiwan-haiwan belaan sekongkolan di KL. kahkahkah

paling pelik, ini bukan kali pertama pemimpin besar sekongkolan pakatan mengherdik cadangan ambiga. mungkin ambiga akan berkecil hati. dia ingat dia paling pandai dah dengan cadangan guna dakwat kekal. kahkahkah sebelum ni anwar aljuburi telah mengherdik cadangan ambiga dulu.

read more »

January 15, 2012

KELIRU! Ambiga Menghalalkan Rasuah Kecil Jika Sekongkolan Pakatan Memerintah?

how convenient. jika pakatan menang PRU13, ambiga mewakili rakyat malaysia, memohon agar sekongkolan pakatan menghalalkan rasuah kecil di malaysia.

untunglah pakatan. bukan niat mereka mahu rasuah. wujud pula desakan daripada rakyat malaysia supaya rasuah.. apakan daya. kalau diikutkan hati, tak nak rasuah. kalau dah rakyat berkeras desak pakatan rasuah, siapalah diri pakatan utk menolak.

ini bukan cadangan pakatan, tapi ini cadangan daripada speaker sesi suara nurani rakyat malaysia di konvensyen pakatan di kedah. wakil rakyat malaysia ini mahu rasuah dibolehkan ialah ambiga. orang sama yang mahu pilihanraya yg bersih.

read more »

July 23, 2011

Ambiga Harus Jawab Penipuan, Pembohongan Orang-orang dan NGO Suruhannya!

.

mengapa wakil NGO ni sanggup berbohong? dan bebas melemparkan tuduhan palsu terhadap polis?

.

kini video telah buktikan yang arwah, masuk dalam bangunan sendiri, tidak diangkat oleh 10 orang anak muda. pengerusi angkatan warga amal malaysia harus menjelaskan perihal kenyataannya bertentangan dengan bukti? adakah dia even berada di tempat kejadian ketika itu?

read more »

July 23, 2011

SEBELUM VIDEO — ‘Pajero Langgar Saya’, ‘Polis dah macam gangster’ …. LEPAS VIDEO — ‘Polis bohong, saya dirempuh Proton Waja, bukan Pajero’

kahkahkah kahkahkah

keris mat labu yang makan tuan

kahkahkah kahkahkah

mat labu nampak keliru dalam hujah pertahankan dakwaan dirinya. kahkahkah

11 Julai, mat kata pajero kasi hantam sama mat. tapi lepas video sudah keluar, mat kata waja kasi hantam sama mat. keadilandaily

.

read more »

July 22, 2011

AWAS! Keganasan Mat Sabu Terhadap Polis!

“saya dimaklumkan oleh mat sabu mengenai cara mengejutkan beliau ditahan. Beliau membonceng motosikal ketika menuju ke masjid negara kira-kira 12.30 tengah hari apabila sebuah kereta polis mengesan beliau dan dengan sengaja melanggar motosikal untuk menahan beliau.

“motosikal itu jatuh. Lutut kanan beliau cedera teruk. Meskipun tidak patah, tetapi tidak boleh berjalan. (Malah) tidak boleh berdiri tanpa sokongan,” — kata ahli parlimen subang, r sivarasa

.

read more »

July 10, 2011

Aljuburi Kena Serangan Gas Pemedih Mata Berteknologi Decepticons.. Gas Menyerang Sistem Saraf Mata Tapi Tengkok Yang Terkehel! kahkahkah

Anwar Ibrahim, the opposition leader, said he had sustained a “minor injury” when his group was hit by tear gas.

“We were attacked from both corners but what was horrifying is that the police shot directly at the protesters, some of them clearly aimed at me personally, so my security assistants had to cover me and one was badly injured because the canister was shot direct, he is badly injured,” Anwar told the Associated Press news agency.

aljuburi bercakap di PJ pada July 10 2011

kahkahkah kahkahkah  kata kena gas pemedih mata! tapi tengkok yang terkehel? whtf? kahkahkah ini gas pemedih mata luar tabii! kahkahkaah

ini tak lain mesti gas pemedih mata tu sangat canggih hingga menyerang sarah tengkok sampai terkehel kahkahkah ini teknologi PDRM beli mahal ni kahkahkah  beli dengan megatron. teknologi decepticons  kahkahkah

read more »

July 10, 2011

HARAMJAD! Gambar, Video PDRM belasah Pendemo Dipetik Daripada Media Asing Untuk Jatuhkan Imej PDRM. Tengok dan Nilai Sendiri

foto-foto tahanan peserta demo bersih 2.0 di pulapol.

read more »

July 9, 2011

Ambiga Tuntut.. Semua Wajib Ikut. Ambiga Nak Berdemo, Semua Orang Tak Boleh Masuk KL. Ini Taiko Banyak Besar!

ambiga tuntut semua wajib tunduk

ambiga mahu berdemo, semua orang tak boleh masuk kl

ambiga mahu berdemo, ambiga keluar berdemo, walaupun tanpa permit

ambiga mahu jumpa Tuanku Yang di-Pertuan Agong, dia dapat jumpa Tuanku Yang di-Pertuan Agong

read more »