Posts tagged ‘Karpal’

January 22, 2013

Kapal Sink – Dont Rock The Boat, Bitches

over majlis syura call on kalimah issue

karpal told majlis syura, to toe the line with pakatan

BAMMMMMMMM!

read more »

Advertisements
September 3, 2011

DAP Harus Kemuka Pendirian Isu Komunis! Adakah Komunis Pejuang Kemerdekaan atau Penjajah?

mat labu risau dirinya dikaitkan dengan faktor menjatuhkan populariti sekongkolan pengkangkang. menyedari pattern ini, karpal menjadi orang pertama kasi bambu sama mat labu, sini  sini sini

tetapi kita akan dapat baca mat labu akan cuba pertahankan dirinya. aku nak terberak baca kenyataan mat labu,

pemimpin Umno dilihat merasa gusar dan panik apabila sejarah perjuangan kemerdekaan mulai diketahui rakyat khususnya generasi muda

mi

read more »

September 2, 2011

BERANTAKAN! Pak Aljuburi Sound Karpal Singh — “Biar Mat Labu Explain Sebelum Serangnya kahkahkah

karpal yang menyelar mat labu kerana statement pro-komunisnya. dan hari ini aljuburi sudah kasi sound satu kali kepada pengkritik mat sabu iaitu termasuk karpal juga.

kata aljuburi,

Mohamad sepatutnya diberi ruang untuk menerangkan keadaan sebenar terlebih dahulu sebelum dikecam tanpa usul periksa oleh media arus perdana.
mkini

kita tidak harus lupa yang karpal juga kecam mat labu. mungkin ini cara aljuburi lepaskan rasa tak puas hatinya terhadap singh. nak sound straight mungkin tak berani. kahkahkah

aljuburi sound media supaya buat usul periksa kahkahkah lawak sungguh kahkahkah sapa yang tak usul periksa? mungkin aljuburi sudah disalah inform kahkahah

read more »

July 24, 2011

Matinya Saksi Penting Kes Rasuah Ahli Dewan Undangan Negeri DAP Selangor — Cerita Sedikit Sebanyak

.

saksi kes salahguna wang rakyat ADUN DAP sri kembangan — ean yong hian wah — iaitu teoh beng hock bunuh diri. ini kerana wujud dakwaan yang ADUN itu telah berikan projek-projek kerajaan negeri di DUN sri kembangan kepada kroni-kroni — yang guna nama syarikat bumiputera — yang mana syarikat ini berikan sejumlah nilai projek itu kembali kepada ADUN DAP itu sebagai tanda terima kasih diatas penganugerahan projek kerajaan.

macc dapat mengesan beberapa syarikat bumiputera yang diperkudakan oleh penerima projek pemberian ADUN DAP sri kembangan. setelah dikaji bukti-bukti transaksi projek, maka saksi-saksi dipanggil untuk disoalsiasat.

antaranya ialah syarikat penerima projek — WSK services, Meritlink, MKMN Ent, MA Bina Melur Ent, Fizami Construction, Aris Ent.

read more »

April 11, 2011

Believe It or Not? Guan Eng Desak Taib Undur Kerana Terlalu Veteren? kahkahkah Tapi Bapak Sendiri Lagi La Super Duper Veteren.. Boleh Tak Prasan Pulak! kahkahkah Ini Politik Lupa Daratan! kahkahkah

kecoh la lu guan eng! kahkahkah better check your facts first la apek kahkahkah  ini lawakk! kahkahkah ini penyakit selective memory! kahkahkah ini penyakit politik kahkahkah ini bahaya.. salah orang diingat, tapi buat-buat lupa salah sendiri! kahkahkah

di sarawak.. jom ubah? dap pusat nak ubah? pas pusat nak ubah? kahkahkah daripada dulu takde muka lain! ini cakap jenis apa? cakap ubah.. tapi tak ubah.. desak orang ubah.. tapi sendiri tak ubah? kahkahkah funny la these guys! kahkahkah ingat dah pandai sangat.. semua pun nak komplen kahkahkah bodoh punya ah pek! kahkahkah

read more »

April 9, 2011

Pakatan.. Yang Last Week, Canangkan Diri Sendiri Hero Dengan Luluskan Enakmen Kebebasan Maklumat.. Tapi This Week.. Maki Sumpah Seranah Kebebasan Maklumat! kahkahkah Now They Really Looked Like A Bunch of Idiots LOL

itu hari, hal enakmen kebebasan maklumat. ‘catat sejarah la’, ‘hero la’, ‘hak asasi manusia la’, bla bla. canang mereka.. hak manusia bebas sebarkan maklumat. hak individu untuk suarakan pendapat. tapi ini minggu.. mereka nampak lain. itu hari mereka hero, ini hari mereka nampak bodo. sekarang mereka struggling dengan kebebasan maklumat..imej yang mereka juarai sendiri. kahkahkah

ngam-ngam je enakmen itu diputuskan.. timbul komik “Kisah Juara Raja Lawak” di selangor dan sekarang di sarawak. timbul video zina anwar. kahkahkah terus menggelupur sekongkolan pakatan nak kuntau balik serangan maklumat terhadap mereka. maki sana, maki sini, repot polis sana repot polis sini, kecam sana, kecam sini, xda moral lah, tak bertanggungjawablah apa lah..

read more »

April 6, 2011

Video kabur hitam putih yang diperoleh daripada CCTV statik berjaya membantu polis memberkas perompak kejam! adakah mangsa-mangsa rompakan berkonspirasi membuat video palsu untuk memerangkap perompak?

ini ialah gambar yang diperoleh daripada cctv

 

Pembongkaran Kosmo! pada Januari tahun lalu mengenai kegiatan sekumpulan empat lelaki bersenjatakan parang dan kapak ..membuahkan hasil apabila tiga daripada suspek disumbat ke dalam penjara. Penyamun bergelar Penjahat Empat Jahanam itu amat ganas apabila mereka tanpa belas kasihan mengugut mangsa-mangsa … – Kosmo
March 1, 2011

Seekor Haiwan Bernama Anwar Telah Ditahan Didalam Sangkar. Sangkar Harus Bertobat! KECOH! Karpal Singh Berkata Anwar Haiwan! Kahkahkah Haiwan Luar Tabi’i?


merujuk laporan malaysiakini – anwar ditahan di ‘kandang haiwan’. click sini

bagaimanapun hanya karpal singh yang berang anwar ditempatkan di lokap kecil ini. tiada orang lain yang disuruh bertaubat oleh karpal melainkan sangkar sahaja. kahkahkah

read more »

February 16, 2011

Isu ops lalang, Tun Mahathir, pemimpin Dap — masalah kritikal integriti, kredibiliti, malah nilai moral pimpinan Dap.

karpal dan kit siang adalah pimpinan tertinggi Dap yang mempertikai dakwaan tun mahathir telah bertemu dengan pemimpin pembangkang pada 1987 meyakinkan mereka tak akan ditahan. karpal yang dikira pemimpin  tinggi juga walaupun selalu duduk, mencabar pula tun mahathir untuk menamakan siapa yang dijumpanya, dimana, dan masa. mkini sini.

ini memang jenis pimpinan Dap. mereka orang-orang pandai undang-undang, kalau tak ada bukti, mereka tak akan mengaku malah sanggup berbohong pun. maka pengajaran disini ialah kalau nak berurusan dengan Dap haruslah mempunyai bukti, data, graf, fakta dan segala macam angka walaupun sekadar bayaran rm0.20 masuk toilet.

silap-silap, masuk tak bayar, tapi mengaku bayar. sudahla tu, saman pulak tandas tu.. habis duit kumpulan keluar-masuk tandas. diorang kata pulak kepada tuan tandas itu, yang dia cuba untuk mamalukan mereka dengan menuduh melulu tanpa mempunyai bukti. hah sudah.. nak meniaga tandas pon tak lepas.

read more »

January 22, 2011

“Ko sapo hok fitnah kawe, demo buat doso besa, Celako! celako! celako!” – kata Karpal, Chief Mentor geng brotherhood of the snake. Kahkahkah..

 

Kahkahhkah.. Kelmarin Karpal kutok Zaid. Hari ini kita kutok dia. kahkahkah.. sempena kempan untuk Pas, Karpal cakap Kelantan. berehh! brotherhood of the snake juga dianggotai oleh Anwar yang suka putar alam jugak.

Laporan thestar – ‘Karpal : Hard struggle for Zaid’

“It is a matter of record that there was no objection by the A-G (Mohtar) then, who led the prosecution team, to my joining. In fact, he indicated that he would not be calling me as a witness,” Karpal said, adding that the trial judge Arifin Jaka also did not object.
“I did not at any time cross-examine Azizan or Ummi Hafilda Ali,” he said, adding that Anwar was subsequently cleared by the Federal Court.

Karpal said he thus could not see how he had contravened any etiquette rule in his professional capacity.
“The question of conflict of interest in having defended Anwar does not, and cannot, arise.
“Those who malign me, under the circumstances, are guilty of a grave wrong,” he said.

“Maso ambo masuk dale team nua, AG Mokhtar dok kecek dok leh. AG kecek molek hok dio tok sey panggey kawe jadi saksi” – Karpal
“Ambo dop penoh soa-siasak Azizan, Ummi Hafilda pong” – Karpal
“Ko sapo hok fitnah kawe, demo buat doso besa” – Karpal
celako, celako, celako” – Karpal

 

Karpal DULU-SEKARANG

Dulu, DULU ANWAR PERLU TAU-BAT!
sekarang, SAYA tak TAU ANWAR BUAT!