Posts tagged ‘lucah’

May 6, 2011

PROTES AMK GAGAL : Tanda Rakyat Percaya Aljuburi Bukan Saja Kaki Bontot! Malah Kaki Kongkek Pelacur Cina!

demo yang dikatakan akan kumpul ribuan orang, 80 ngo, tanda rakyat tolak video zina anwar. tadi keadilandaily kata 600 orang hadir. sumber. yang best free malaysia today kata ‘Kira-kira 100 penyokong Pakatan Rakyat dan 80 dari NGO’. sumber. kahkahkah

kahkahkah 100 ekor orang daripada 80 ngo? kahkahkah seekor orang untuk satu ngo? kahkahkah ada ngo bawak lebih, 2 ekor kahkahkah ini mana punya keling tulis daa? kahkahkah memang tak dak lain. ni samada keling fmt penipu. atau keling PKR penipu. kahkahkah

tapi sebenarnya puluhan orang saja yang hadir. sumber. kahkahkah sekor orang pakatan wakil 3 ngo. kahkahkahkah malaysian insider lebih kejam dengan laporan kurang dari 30 orang. sumber. kahkahkah

30 orang daripada 80 ngo? warrrgghhhhkahkhakhakhakhakhahakhkahhahakhahhakhaakhahakhakhahk kahhahahahkahahkhkakahkahhahakkahakhakhahkakha khakahkahhahkhakhkahhakhahakhakah kahahkahkhahahhakahkaha maka rationya, seekor orang wakil 2 ngo? kahkahkah malah ada ekor-ekor yang bertindak tamak dengan mewakili hingga 3 ngo? what kind of cirit birit is this? kahkahkah kejam sungguh penolakkan rakyat terhadap protes ini. kahkahkhkakah

cameraman pro pengkangkang ialah yang paling depan sekali. sebab nak close up bagi nampak ramai crowd kahkahkah

read more »

May 4, 2011

LIM KIT SIANG RACIST: Anwar Tak Penting. Pemimpin Melayu Tak Penting. Lawatan ‘Bersejarah’ Perdana Menteri Cina China Ke UM Lagi Penting

.

Apek today  took to task The Star for dedicating its front page to the clip, saying the focus should instead have been on the “historic visit” of Chinese Premier Wen Jiabao to Universiti Malaya yesterday.

The Apek pointed out that Wen, “the leader of the most important nation in the world”, had also failed to receive front-page mentions in mainstream newspapers like News Straits Times, Berita Harian and Utusan Malaysia.

read more »

April 28, 2011

TERDESAK! fatwa baru harakahdaily — “Sumpah Dengan Nama Allah Adalah Bukan Ajaran Islam!”

ALJUBURI?  KOREK… KOREK… KOREK… KOREK… KOREK…

harakahdaily, sini.

kahkahkah kahkahkah

dengan terdesak, harakah cuba spin kenyataan pgsm.

“Presiden PGSM, Mohamad Isa Abd Ralip berkata, ini adalah kerana perbuatan tersebut adalah bertentangan dengan ajaran Islam dan budaya tersebut adalah budaya orang Kristian”

read more »

April 27, 2011

Video Zina Anwar Aljuburi: Forget Datuk T, Just Arrest Anwar!

kenapa masih perlu siasat? dah sah anwar dalam video. polis bekerja untuk anwar kah? adakah polis menolong anwar dengan lewat-lewatkan penghukuman penzina terulung negara. polis anjing belaan PKR kah? tangkap saja anwar aljuburi! nanti terpengaruh pula remaja-remaja negara ni.

cepatlah buat kerja wahai polis! tangkap anwar.. sumbat dalam penjara! penzina harus dihukum!

April 27, 2011

Video Zina Anwar Aljuburi : SAH! Usaha Jijik Anwar, Punyai Niat Jahat Kongkek China Doll! kahkahkah Orang Bodoh Sahaja Percaya Itu Bukan Anwar!

SAH! ketua parti kongkek2 wal romen2 (PKR) anwar aljubri the sex machine, jelas mahu jatuhkan maruah sendiri. mungkin ini bukan berbuatan paling jijik aljuburi kerena dia pernah disabitkan bersalah kongkek jamban sukma darmawan dan saiful bukhari. ternyata china doll adalah pencapaian mendadak aljuburi. jelas aljuburi punyai niat jahat semasa kongkek itu.

amat menyedihkan nasib masa depan politik negara jika terus begini. aljuburi bebas kongkek sana sini tanpa dimarahi oleh sesiapa. mungkin peluang ini juga diimpi oleh setiap insan kafir. tetapi tertanya hanya aljuburi sahaja yang punyai aura sedemikian. jelas aljuburi adalah penzina yang sangat berkaliber! anwar aljuburi  harus dilaknat!

.

beruk dalam zoo yang tak sekolah pon tau tu anwar.. inikan pulak orang yang sihat minda macam kita

read more »

April 26, 2011

Mustafa Ali think Anwar al juburi is the kaki kongkek in the video. and PKR think Mustafa Ali is an Idiot kahkahkah

gap sini fmt sini

.

ketua penerangan PKR pahang, si mamat atas ni.. sound tepet veteren pas mustafa ali..

“Beliau bercakap tanpa berfikir, bercakap ikut suka tanpa sempadan”

kahkahkah itulah tahap PAS. cakap tak berfikir kata si PKR. kahkahkah maksudnya tuh.. cakap takda otak lah kahkahkah

kalau cakap.. kena approval PKR. kalau lain daripada skrip yang diberi.. itu pendapat bahaya.. itu pendapat peribadi.. itu ada agenda sendiri.. kahkahkah

read more »

April 16, 2011

Apabila Fitnah Lama Dah Kantoi.. Aksi Kongkek, Liwat Terdedah.. dan Gagal Panaskan Rakyat Dengan Fitnah Baru.. JELAS Anwar Jiwa Kacau dan Sekarang Asyik Marah-Marah

dont you ever ask me about the watch.. who are you to ask me?

.

rakyat yang begitu bersemangat setelah anwar keluar dari penjara dan menang 5 negeri.. sekarang menukar arah 360 darjah. mungkin kerena sedar apabila makin banyak bukti-bukti yang bangkitkan reasonable doubt.

rakyat tak mahu perubahan yang mengubah malaysia. rakyat sayang malaysia sekarang.. rakyat masih mahu kenangan 80an dan 90an. rakyat hanya mahu transformasi.. sistem di malaysia tak pernah rosak. sistem malaysia hanyalah kurang sempurna. tak sempurna kerana ianya baru kita bina bersama semenjak 50 tahun lalu. rakyat malaysia bukan pengkritik. selalu melihat gelas separuh penuh. sistem malaysia cuma belum sempurna. rakyat mahu kerajaan lebih komited menyempurnakannya. sempurnakan apa yang kurang sempurna.

read more »

April 16, 2011

Kebangkitan Rakyat Bakal Menjatuhkan Politik Anwar. Hari Ini, Rakyat Akan Keluar Menolak FITNAH & PEMBOHONGAN Politik Anwar!

macam-macam bukti keluar tentang anwar.. sodomi I, sodomy II, video zina, RPK’s antantuya.. ini semua bukti yang jelas. penafian yang tidak bersungguh anwar sangat mengecewakan rakyat.

konspirasi politiklah, niat jahat najiblah, character assassinationlah, ini hujah lemah..

hujah penyokong pembangkang lagi lah memuakkan. bodoh dan hujah tiada otak. hujah extremist. rakyat dah bosan dengan sekelompok orang yang berlagak perfect. sekelompok orang yang bertindak sebagai pengkritik semua perkara.. mengkritik seolah sendiri tak pernah berbuat salah.

.

read more »

April 13, 2011

harakahonline publish story nak cover line video zina anwar! kahkahkah

seorang remaja, 25 tahun, mengadu cerita di harakahonline. katanya dia telah pnjamkan wang kepada sepasang peniaga suami isteri. tapi apabila diminta kembali hutang yang dipinjamkan itu, dah la tanak bayar, malah diugut bunuh pulak. maka dihantar orang juga untuk membunuh si pengadu ini. tetapi berjaya si remaja ini melarikan diri. lalu si pengadu tak keruan hidupnya dengan ancaman bunuh itu.

dalam celah-celah kehidupan tak keruan dan takut diugut, si pengadu terfikir pula untuk membuat kajian status politik si penghutang itu. hasil daripada kajiannya, di ceritakan pasangan itu juga adalah ustaz, dan ustazah. si lelaki orang kelantan, grad al azhar, mesir. dan dikatakan ‘ternyata’ pasangan itu orang kuat umno. dan rumah mereka duduki adalah kepunyaa umno. di akhir cerita si remaja ini berkata pula dia berada “atas pagar dalam berpolitik”.

read more »

April 10, 2011

Kalau sekarang, barisan dikatakan main politik lucah.. PAS, DAP lebih dahulu main politik lucah sejak 80an, 90an.. kenapa? sekarang baru terasa bahang panas mainan sendirikah? kahkahkah

Karpal lebih dahulu sergah anwar melakukan kelucahan diluar tabii..

ini politik.. ini lucah, ini politik lucah lebih lama daripada video zina anwar

mat sabu sokong karpal.. malah gelarkan anwar sebagai ‘al-juburi’..

ini politik.. ini lucah, ini politik lucah lebih lama daripada video zina anwar

karpal tampilkan video vijandran.

ini politik.. ini lucah, ini politik lucah lebih lama daripada video zina anwar

elizabeth wong.. tampil dengan video sendiri kahkahkah

ini politik.. ini lucah, ini politik lucah lebih lama daripada video zina anwar

read more »